به نوشته روزدوشنبه تارنمای روزنامه روسی ایزوستیا، «سرگئی ریابکوف»، معاون وزیرامورخارجه روسیه در گفت و گو این روزنامه تصریح کرد، متاسفانه زنجیره تضادها و تناقضها دربحران سوریه، بسیار زیاد است وحل این بحران فقط با ریشه کن کن کردن تروریسم از طریق یک رویکرد سخت و پیچیده و با حضورهمه طرفین درگیر تحقق مییابد.
ریابکوف با اشاره به اینکه روسیه و آمریکا درک متفاوتی از تروریسم دارند افزود، اگر آمریکا ابتکارعمل «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهوری روسیه را برای تشکیل یک جبهه گسترده ضد تروریستی قبول کند ازبسیاری از سوءتفاهمها کاسته می شود.
معاون وزیرامورخارجه روسیه خاطرنشان کرد، در حال حاضر، آمریکا قصد دارد در سوریه نقش یکی از طرفین درگیر را با استفاده از قدرت نظامی ایفا کند که چنین رویکردی را نمیپذیریم.
به گفته سرگئی ریابکوف، امحای سرچشمه تروریسم درسوریه همچنان ماموریت اصلی دراین کشوراست و روسیه از آمریکا میخواهد تا این اولویت را درنظر بگیرد زیرا از نظر مسکو امکان هیچ گونه توافقی با تروریستها وجود ندارد.
سوریه از سال 2011 به علت حضور گروه های تروریستی و حمایت غرب و برخی کشورهای منطقه از آنها، با بحران روبرو است.118/111
بیشتر بخوانید:
سرگئی لاوروف: شرایط در شهرهای موصل و حلب مشابه است
تبیین سیاست روسیه در قبال اوکراین از سوی سرگئی لاوروف
ریابکوف: مسکو با تغییر حکومت سوریه مخالف است