به گزارش ایران پرس، بر اساس این نظرسنجی همچنین 55 درصد آمریکایی ها، رویکرد «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در قبال مسلمانان را نادرست می دانند.
«دونالد ترامپ» جمعهشب بدون توجه به هشت گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی که در آن ها پایبندی ایران به برجام تاکید شده است، اعلام کرد پایبندی جمهوری اسلامی ایران به برنامه جامع اقدام مشترک را تایید نخواهد کرد.
پس از این اقدام ترامپ که با هدف لغو این توافق بین المللی صورت گرفت، کنگره آمریکا 60 روز فرصت خواهد داشت تا درباره اعمال مجدد تحریمهایی که اجرای آنها به موجب برجام متوقف شده است تصمیمگیری کند. در صورتی که کنگره به بازگشت تحریمها رأی دهد، آمریکا از برجام خارج خواهد شد.
«ترامپ» همواره «برجام» را توافقی وحشتناک خوانده و خواستار برهم زدن آن است؛ تصمیمی که با انتقاد گسترده جامعه بین الملل از جمله طرفهای دیگر برجام (بریتانیا، فرانسه، روسیه، چین و آلمان) و حتی بسیاری از مقامات آمریکایی روبرو شده است.117