به گزارش ایران پرس به نقل از خبرگزاری آناتولی، به دنبال شکست حملات رژیم سعودی و امارات برای اشغال بندر «الحدیده» یمن و اعلام توقف موقت این حملات، سازمان ملل متحد آمار تازه آوارگان ناشی از این تجاوز نظامی را منتشر کرد.
دفتر هماهنگی امور انسان دوستانه سازمان ملل (OCHA) درباره وضع ناگوار بهداشتی و پزشکی در «الحدیده» براثر درگیریهای اخیر در این منطقه هشدار داد.
طبق گزارش این نهاد سازمان ملل، هفت موسسه پزشکی و امدادی در شهر الحدیده به دلیل تشدید حملات اخیر، تعطیل شده اند.
جنگافروزی ائتلاف متجاوز سعودی از مارس 2015 در یمن، تاکنون به کشته شدن بیش از 14 هزار یمنی، زخمی شدن دهها هزار نفر و آوارگی میلیونها تن منجر شده است.
با وجود این، رژیم سعودی و متحدانش تاکنون به دلیل مقاومت مردم یمن نتوانسته اند به اهداف خود در حمله به این کشور برسند.
112/135
بیشتر بخوانید :
هافینگتونپست: نبرد الحدیده؛ فاجعهای برای کودکان یمنی
انصارالله یمن: با تحویل الحُدیده به سازمان ملل موافقت نکردهایم+ ویدئو