معاون وزیر امور خارجه روسیه جمعه شب در واکنش به تحریم‌های جدید آمریکا علیه یک بانک روسی گفت: تلاش های آمریکا برای واردکردن فشار بر روسیه اثری نخواهد داشت.

وزارت خزانه داری امریکا روز جمعه بانک روسی «آگرو سایوز» Agro Soyuz  را به بهانه ارتباط داشتن با آنچه که فعالیت های تسلیحاتی کره شمالی نامید، تحریم کرد.

به گزارش ایران پرس، «سرگئی ریابکوف» تصریح کرد حتی سیاستمداران آمریکایی که از طرح روسیه هراسی رنج می‌برند، پذیرفته اند که تلاش‌ها برای فشار وارد کردن بر روسیه نتیجه نمی‌دهد.

آمریکا  از سال 2014 با طرح اتهام دخالت روسیه در درگیری های شرق اوکراین و کمک به مخالفان دولت این کشور، مجموعه ای از تحریم های اقتصادی و مالی ضد روسی را وضع کرده است که واکنش متقابل مسکو را در پی داشته است. ­

جدایی شبه جزیره کریمه از اوکراین و پیوستن آن به روسیه  در سال 2014 براساس نتایج برگزاری همه پرسی و همچنین ادعای دخالت مسکو در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا، تنش میان دو کشور را دوچندان کرده است.117