رئیس کمیته عالی انقلاب یمن روز پنجشنبه گفت: یمنی ها، دولت آمریکا و هم پیمانانش را مسئول قتل عام ساکنان الحدیده می‌دانند.

به گزارش ایران پرس، محمد علی الحوثی در صفحه توییتر خود نوشت «پیروزی‌های آنان (دشمنان) غیرواقعی است. آن‌ها از آغاز رایزنی‌ها تا به این لحظه تلاش می‌کنند علیه ساکنان استان الحدیده مرتکب قتل عام شوند. ما ترامپ و دولت آمریکا که تجاوز عربستان سعودی و امارات را رهبری می‌کند و هم پیمانانش را مسئول این قتل عام (حدیده) می‌دانیم. این، تلاشی ناامیدانه برای منحرف کردن نگاه‌ها از اقدام علنی شان به نقض قانون، به راه انداختن جنگ اقتصادی و محاصره ظالمانه یمن است. لعنت خدا بر آنان باد.»

در این پیام توییتری همچنین آمده است «امکان ندارد یمنی‌ها زیر بار اشغالگری و تجاوز آمریکا، عربستان، امارات و هم پیمانان آنان بروند، کسانی که مرتکب فاجعه در حق مردم یمن شدند، به بازداشت شدگان تعرض و آنان را شکنجه کردند، حقوق بشر را نقض کردند وکودکان، زنان و غیرنظامیان را به قتل رساندند.»

ائتلاف متجاوز سعودی از  چهارشنبه 13 ژوئن حملات گسترده‌ای را برای اشغال بندر الحدیده، غرب یمن آغاز کرده است.

بندر الحدیده اصلی ترین مسیر ارسال کمک های بشردوستانه به یمن است.

سازمان ملل متحد اخیرا اعلام کرد نسبت به تحولاتی که در شهر بندری الحدیده یمن رخ می دهد نگران است.

عربستان‌‌ با حمایت امارات، آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی دیگر از متحدانش از مارس 2015 اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور کرده است. جنگ‌افروزی عربستان، امارات  و متحدانشان در یمن تاکنون به کشته شدن بیش از چهارده هزار یمنی، زخمی شدن ده‌ها هزار نفر و آوارگی میلیون‌ها یمنی منجر شده است.

تجاوز نظامی عربستان و امارات همچنین کشور فقیر یمن را با کمبود شدید مواد غذایی و دارویی مواجه کرده است.

رژیم سعودی و متحدانش تاکنون به دلیل مقاومت مردم یمن نتوانسته‌اند به اهداف خود در این کشور(به قدرت رساندن  دست نشاندگان خود) برسند.

117/112

تحولات یمن؛ حمله هوایی سعودی‌ به الحدیده/ خسارت میلیاردی به صنعت شیلات

واکنش نهادهای بین‌المللی به جنایت عربستان در الحُدیده

شمار قربانیان حمله جنگنده های رژیم سعودی به «الحدیده» یمن افزایش یافت؛ تاکنون 31 نفر کشته شده اند

حمله جنگنده های سعودی به «الحدیده» یمن/ 2 غیرنظامی کشته شدند

حملات بی‌امان متجاوزان به الحدیده؛ وضعیت وخیم شهر «الدریهمی»