رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) تاکید کرد، ملت فلسطین با اهدای خون خود و حراست مرزهای غزه، محاصره تحمیلی دشمن صهیونیستی بر این باریکه را درهم می شکند.

به گزارش روز چهارشنبه ایران پرس به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، «اسماعیل هنیه» در مراسم تشییع جنازه شهید «احمر عمر» در اردوگاه «شاطئ» در غزه گفت، تظاهرات بزرگ بازگشت در مرزهای باریکه غزه تا لغو محاصره این منطقه و پایان رنج و محنت‌های ساکنان آن متوقف نخواهد شد.

«هنیه» با بیان اینکه، ساکنان نوار غزه تصمیم گرفته‌اند به دسیسه های دشمن پایان دهند، افزود، ملت قهرمان فلسطین وارد نبرد در دو جبهه شده است، جبهه شکستن محاصره غزه و جبهه حق بازگشت و قطع کمک مالی به آنروا که به موجب معامله قرن با توطئه‌ای بی‌سابقه مواجه است.

شهادت دو جوان فلسطینی در بیت‌حانون

 

تظاهرات حق بازگشت از 30 مارس 2018 در راستای تأکید بر حق بازگشت آوارگان فلسطینی و لغو محاصره باریکه غزه با حضور شهروندان فلسطینی در نوار مرزی این منطقه با سرزمین‌های اشغالی آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا، بیست میلیون دلار از اعتبارات و کمک‌های مالی اختصاصی به بیمارستان‌های  فلسطینی در قدس را قطع کرده است.

دولت آمریکا همچنین اول سپتامبر گذشته هرگونه کمک به آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی «آنروا» UNRWA قطع کرد.

واشنگتن طی یک سال اخیر اقدامات زیادی برای ایجاد فشار بر فلسطینیان انجام داده است که مهمترین آن‌ها به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و انتقال سفارت آمریکا به این شهر بود.

133/110

بیشتر بخوانید:

اسماعیل هنیه: راهپیمایی «حق بازگشت» راه نجات فلسطین است

هنیه: هرگز رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی شناسیم

هنیه: طرح «معامله‌قرن» دچار مرگ تدریجی شده است