"تیموتی لیندر کینگ"، دستیار معاون وزیر خارجه آمریکا در امور کشور های حاشیه خلیج فارس پنجشنبه شب در گفت وگو با شبکه الجزیره اذعان کرد، ائتلاف سعودی در تحقق اهداف خود در یمن شکست خورده است.

به گزارش ایران پرس،  "لیندر کینگ" همچنین مدعی شد آمریکا از تلاش های "مارتین گریفیتس" نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن حمایت می کند.

دستیار معاون وزیر خارجه آمریکا در امور کشور های حاشیه خلیج فارس ادعا کرد، واشنگتن می خواهد بحران یمن در سریع ترین زمان ممکن پایان یابد.

عربستان‌‌ با حمایت آمریکا، امارات و چند کشور دیگر از مارس 2015 حملات گسترده ای را علیه یمن، فقیرترین کشور عربی آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن "عبدربه منصور هادی" رئیس جمهور مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیادخواهی های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.

جنگ‌افروزی عربستان و متحدانش در یمن تاکنون به کشته شدن بیش از شانزده هزار یمنی، زخمی شدن ده‌ها هزار نفر و آوارگی میلیون‌ها یمنی منجر شده است.

"تیموتی لیندر کینگ" در خصوص ایران نیز گفت: ما قصد ورود به جنگ با ایران را نداریم و تحرکات نظامی اخیر با این هدف صورت نگرفته است.

"جان بولتون" مشاور امنیت ملی آمریکا روز دوشنبه در بیانیه‌ای از اعزام ناو هواپیمابر "آبراهام لینکلن" به همراه یک نیروی ضربت از هواپیماهای بمب افکن به منطقه غرب آسیا خبر داد و ادعا کرد واشنگتن با این اقدام به دنبال ارسال یک پیام واضح و عاری از اشتباه برای ایران است.

117

پاسخ قاطع نیروهای یمنی به جنایات و حملات رژیم آل سعود ضد یمن

حمله موشکی یمنی ها به "نجران" عربستان

حمله پهپادی و توپخانه‌ای یمنی ها به جنوب عربستان