به گزارش ایران پرس، "پی یر کرانبول" با هشدار درباره افزایش ناامیدی و سرخوردگی در باریکه غزه در نتیجه تجاوزگری و محاصره توسط رژیم صهیونیستی، جامعه جهانی را متهم کرد که باعث طولانی شدن موضوع آوارگان شده است.
کرانبول همچنین ضمن رد تلاش ها برای نابودی "آنروا"، از کشورها خواست به تعهدات خود برای کمک مالی به آن پایبند باشند.
کمیسر عالی آنروا خاطرنشان کرد، به هیچ وجه اجازه از بین بردن مشروعیت انسانی آوارگان را نخواهیم داد و با وجود انتقادات، به کمک رسانی خود ادامه خواهیم داد.
"جیسون گرینبلات" Jason Greenblatt، نماینده ویژه آمریکا در امور غرب آسیا، روز چهارشنبه خواستار تعطیلی آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی "آنروا" UNRWA شده بود.
"گرینبلات" در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره منطقه غرب آسیا مدعی شد، "مدل آنروا مردم فلسطین را سرخورده کرده است".
دولت "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا، 31 اوت 2018 با قطع تمامی کمک های مالیاش به آنروا اعلام کرد این سازمان معیوب است.
آنروا در هشتم دسامبر سال 1949 بر اساس قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل و با هدف امداد رسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی تاسیس شد . آنروا اکنون به حدود پنج میلیون فلسطینی در اردن، سوریه، لبنان و اراضی اشغالی در کرانه باختری رود اردن و نیز باریکه غزه کمکرسانی میکند.
"سامی ابوزهری" سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین "حماس" پیشتر اعلام کرده بود تصمیم آمریکا مبنی بر توقف حمایت مالی از آنروا با هدف از بین بردن حق بازگشت آوارگان فلسطینی صورت می گیرد.
بر اساس اعلام کارشناسان، قطع کمک مالی واشنگتن به "آنروا"، بخشی از سیاستهای "دونالد ترامپ"، رئیسجمهور آمریکا برای تحت فشار قرار دادن فلسطینیها جهت موافقت با طرح موسوم به "معامله قرن" است.
"معامله قرن"، طرح جدیدی از سوی دولت آمریکا است که در پی از بین بردن حقوق مردم فلسطین است؛ این طرح با همکاری و موافقت برخی کشورهای عربی از جمله عربستان تهیه شده است.
117
تعطیلی "آنروا"، خواسته جدید ضد فلسطینی آمریکا/ تحلیل
آمریکا خواستار تعطیلی "آنروا" شد