ایران پرس- حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار رئیس، مسئولان و جمعی از قضات و کارکنان قوه قضاییه، هدف اصلی پیشنهاد آمریکا برای مذاکره را «خلع سلاح ملت و حذف عوامل اقتدار ایران» خواندند.

ایشان خاطرنشان کردند، آمریکایی‌ها اکنون با وحشت از عوامل اقتدار ملت ایران، می‌ترسند جلو بیایند، بنابراین می خواهند با مذاکره، این اسلحه و عامل اقتدار را از دست ایران بگیرند تا هر بلایی می خواهند سر ملت بیاورند.

ملت ایران را نمی توان با فشار و تهدید و تحریم به زانو درآورد

حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه این بخش از بیاناتشان، با اشاره به مسائل روز، افزودند، "این روزها خبرگزاری های خارجی به نقل از کارشناسان، مکرر اذعان می کنند که ملت ایران را نمی توان با فشار و تهدید و تحریم به زانو درآورد. البته این واقعیت ناشی از حوادث ماه های اخیر نیست، بلکه نتیجه چهل سال ایستادگی، عزت، عظمت و اقتداری است که ملت ایران از خود نشان داده است."

با پیروزی انقلاب اسلامی، دوران سلطه آمریکا بر ملت ایران به پایان رسید و این یک نقطه عطف در تاریخ سیاسی ایران است. این تحول  را می بایست نقطه آغازخصومت ورزی آمریکا با ایران دانست.

ملت ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز که چهل سال می گذرد در مقابل فتنه ها و توطئه های دشمنان ایستاده و نفوذ ناپذیری خود را در مقابل دشمنان به اثبات رسانده است.

از اینروست که آمریکا در اوج انفعال و استیصال نظاره گر واقعتیی به نام جمهوری اسلامی است که در عرصه  سیاسی مستقلانه تصمیم می گیرد و با ارائه راهبردها و راهکارهای خلاق و سازنده در مسیر تبدیل تهدیدها به فرصت ها گام برمیدارد.

رهبر معظم انقلاب در بیان این واقعیت ها؛ پیروزی انقلاب را نقطه بیرون آمدن ملت از "لاک ذلت و توسری خوری" برشمردند و خاطرنشان کردند، در چهار دهه اخیر، تلفیق هویت ایرانی با خصوصیات اسلامی، موجب شده فشارهای زورگویان جهانی، تأثیری در روند حرکت ملت نداشته باشد.

در این مسیر پر تلاطم رویکرد جمهوری اسلامی ایران در حوزه سیاست خارجی همواره مبتنی بر چندجانبه گرایی و پایبندی به اصول شناخته شده حقوق بین‌الملل درهمه عرصه ها بوده است.

ایران از صلح و دموکراسی واقعی حمایت می‌کند. ملت ایران باور به این اصول را در عرصه انتخابات و نیز با حمایت از ملت های مظلوم بارها اثبات کرده است.

اما کارنامه آمریکا در همه این عرصه ها سیاه و مخدوش است. آمریکا نه اعتقادی به اصول دموکراسی و نه مذاکره  واقعی دارد و نه دلسوز حقوق بشر است.

حضرت آیت الله خامنه ای در همین  خصوص با اشاره به سوء استفاده آمریکایی ها از ابزار حقوق بشر گفتند: "شما حدود 300 مسافر بی‌گناه را در آسمان می کشید، با کمک به سعودی ها در یمن جنایات مکرر می کنید، آن وقت از حقوق بشر دم می زنید."

پیشنهاد مذاکره آمریکا یک "فریب" است

آمریکا با همین خصلت های زشت؛ با فشار حداکثری تحریم ها و تهدیدها بزعم خود در توهم به زانو در آوردن ملت ایران است.

حضرت آیت الله خامنه ای پیشنهاد مذاکره آمریکا را یک "فریب" خواندند و خاطرنشان کردند، "دشمن وقتی نتوانسته با فشار به هدفش برسد، با تصور سادگیِ ملت ایران، پیشنهاد مذاکره می‌دهد و می گوید ملت ایران باید پیشرفت کند، البته این ملت حتماً پیشرفت خواهد کرد؛ اما بدون شما و به شرطی که شما نزدیک نشوید."

آمریکا اما در سیاستی فریبکارانه و با استفاده از دستگاه پروپاگاندا؛ زیر پوشش ابراز تمایل به مذاکره؛ جنگ نرم را علیه ایران سازماندهی کرده است.

"اندرو کوریبکو" نظریه‌پرداز و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی در این باره می گوید: "...آمریکا بعد از تجربه فاجعه پرهزینه جنگ با عراق و اشغال این کشور از سال 2003 از جنگ های متعارف در مقیاس بزرگ فاصله گرفت و به سراغ جنگ‌های نرم  رفت."

بیانات رهبرمعظم انقلاب در واقع نشانه شناخت اهداف آمریکا از مذاکره و مبتنی بر تحلیلی روشن است.ملت ایران، نه مرعوب تهدید نظامی آمریکا و نه تسلیم؛ زورگویان  می شود.

نویسنده: جمشید: امین زاده

133/117

بیشتر بخوانید:

تصاویر: دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه با مقام معظم رهبری

رهبر معظم انقلاب: پیشنهاد مذاکره فریب آمریکا برای خلع سلاح و عوامل اقتدار ملت است