کشاورزان در بوسنی و هرزگوین عصر جمعه گذرگاه مرزی این کشور با کرواسی را مسدود کردند و خواستار پرداخت یارانه‌های وعده داده شده از سوی دولت برای تولید گندم شدند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس؛ کشاورزان مناطق مختلف بوسنی و هرزگوین با تراکتورهای خود در این تظاهرات شرکت کرده و گذرگاه مرزی با کرواسی را به طور موقت مسدود کردند.

پریکا ماروسویچ یکی از کشاورزان معترض شرکت کننده در این تظاهرات، گفت: اگر خواسته‌های ما برآورده نشود، آماده هستیم تا تظاهرات بیشتری برگزار کنیم که می‌تواند برای روزها ادامه داشته باشد.

کشاورزان بوسنی و هرزگوین اعتقاد دارند که قرارداد تجارت آزاد با کرواسی به آنها آسیب می‌رساند زیرا کشاورزان کرواسی از فناوری کشاورزی پیشرفته‌تری استفاده می‌کنند که به آنها امکان می‌دهد محصولات خود را با قیمت‌های پائین‌تر بفروشند.

بوسنی و هرزگوین که جنگ‌های داخلی میان سه گروه نژادی بوسنیایی، صرب و کروات در آن، در سال ۱۹۹۵ با امضای توافق نامه دیتون پایان یافت، پس از گذشت سال‌ها به دلیل تعدد مراکز تصمیم‌گیری دارای مشکلات عمده سیاسی و اقتصادی است که در جست و جوی راهکارهایی برای حل آن هستند.125