زمینه خبر:
سردار سرتیپ «احمدرضا رادان» فرمانده کل انتظامی کشور با امیر سرلشکر «سیدعبدالرحیم موسوی» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار که با محور بررسی عملکرد، هماهنگیها و الزامات آمادگی فراجا در مواجهه با تهدیدات نوین برگزار شد، گزارشی از نقش کلیدی و مسئولیتهای خطیر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در کمک به تأمین امنیت ملی کشور در شرایط جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا ارائه شد.
آنها چه می گویند:
سرلشکر موسوی در این نشست اظهار داشت: فراجا طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با اتکا به ظرفیتهای انسانی و سازمانی خود و بهرهگیری هوشمندانه از همراهی و همکاری متعهدانه مردم، در صحنه امنیت ملی و صیانت از جبهه درون کشور، حضوری مؤثر، تمامقد و هماهنگ با نیروهای مسلح و دیگر نهادهای اطلاعاتی و امنیتی داشت و استمرار و تقویت این آمادگی، یکی از الزامات راهبردی دفاع ترکیبی کشور است.
سردار رادان نیز در این دیدار اقدامات فراجا در ایام درگیریهای اخیر، را تبیین و با اشاره به کشف و خنثیسازی چندین شبکه جاسوسی و عملیات روانی وابسته به سرویسهای رژیم صهیونیستی و آمریکا گفت: با همکاری نزدیک با نهادهای امنیتی و اطلاعاتی کشور، موفق به شناسایی و دستگیری تعدادی از جاسوسان و نیز انهدام گروههایی از مزدوران دشمن صهیونی و ناکام گذاردن آنان در اجرای جنایت طراحی شدیم که مواردی از آن به افکار عمومی اطلاعرسانی شد.
فرمانده کل انتظامی بر لزوم تداوم آمادگیهای میدانی، ارتقای توان عملیاتی یگانهای تخصصی و تقویت هماهنگیهای بینبخشی در سطوح فرماندهی تأکید کرد و افزود: امنیت کشور در برابر تهدیدات نوین و آنچه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه شاهد آن بودیم، نیازمند آمادگی دائمی، چابکی عملیاتی و تصمیمگیری هوشمندانه در لحظات بحرانی است. فراجا خود را موظف میداند در خط مقدم مقابله با نفوذ دشمن، فتنههای سایبری و اقدامات خرابکارانه، ایفای نقش کند.
سیما مشتاقان