چرا مهم است:
بازدید روزنامهنگاران و فعالان رسانهای بینالمللی از جنایتهای رژیم صهیونیستی و به خصوص آگاهی آنها از جنایت این رژیم علیه رسانهها سبب میشود دروغین بودن ادعاهای غرب و رژیم صهیونیستی درباره آزادی رسانه و اخلاق گرایی نظامیان صهیونیست بیش از گذشته اثبات شود.
زمینه خبر:
رژیم صهیونیستی روز 26 خرداد در اقدامی جنایتکارانه سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران را بمباران کرد. مرکز رسانهای صبح با هدف افشای جنایات رژیم اشغالگر قدس علیه رسانهها و زیرساختهای ایران از خبرنگاران خارجی کشورهای مختلف جهان (آمریکا، انگلیس، اسپانیا، آلمان، کانادا، برزیل، الجزایر، لبنان و ...) دعوت کرد در چارچوب رویدادی با عنوان «محکومیت تروریسم علیه رسانه»، از مکانهای مورد حمله رژیم صهیونیستی در تهران بازدید کنند.
آنها چه میگویند:
پیمان جبلی رئیس رسانه ملی در این مراسم خبرنگاران را پژواک صدای حقیقت در جهان خواند و مقاومت شجاعانه اصحاب رسانه در زمان حمله رژیم صهیونیستی را ستود.
جبلی با یادآوری اینکه سحر امامی نماد خبرنگار شجاع و مقاوم است، افزود که اصحاب رسانه در ایران نسل جديد انقلاب هستند که در دفاع از کشور حضوری فعال دارند.
احمد نوروزی نیز در سخنانی گفت مقامات رژیم صهیونیستی اخيرا اعلام کردند در هفت جبهه در حال جنگیدن بودند و آنها اکنون در حال جنگیدن با رسانه به عنوان جبهه هشتم هستند.
نوروزی با تأکید بر این که جنایات بزرگ رژیم صهیونسیتی باید در تاریخ ثبت شود از آغاز کارزار ثبت ۱۶ ژوئن به عنوان روز جهانی مقابله با تروریسم علیه رسانه خبر داد.
نکات کلیدی:
- فعالان رسانهای دعوت شده به ایران از ساختمان شیشهای صدا و سیما که مورد تجاوز رژیم صهیونسیتی قرار گرفت دیدن کردند.
- در جریان این بازدید خانم سحر امامی مجری شبکه خبر که در لحظه حمله رژیم صهیونسیتی تا لحظه آخر برنامه زنده را رها نکرد، به توضیح این واقعه برای میهمانان پرداخت.
- سحر امامی روایتی از مقاومت کارکنان رسانهای ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا ارائه داد و تأکید کرد علیرغم تلاش استکبار، "صدای حقیقت هرگز خاموش نخواهد شد."
- احمدرضا درویش، کارگردان پرسابقه و شناختهشده سینمای ایران، دو تندیس سیمرغ بلورین جشنواره فجر و جشن خانه سینمای خود را به پاس اقدام شجاعانه مجری خبر صداوسیما به سحر امامی تقدیم کرد.
- وی در تقدیرنامه ای خطاب به امامی گفت: «نقشآفرینی تاریخی شما در قاب رسانه ملی، صحنهای باشکوه از غلبه قدرت کلمه بر واژه عداوت افرید. نقشی پیامبرانه و بیبدیل که آوردگاه صوت و تصویر در مقابل آتش اهریمنان، به نمادی از رستاخیز ملت ایران تبدیل شد.»
- احمدرضا درویش، صاحب آثار ماندگاری چون دوئل، متولد ماه مهر و کیمیا، با تجلیل از خانواده شهدای رسانه، گفت: «با کاری که در اتاق فرمان خبر پس از حمله اسرائیل انجام شد بهترين سکانس سینمای کشور رقم خورد.»
- سحر امامی پس از دريافت جوایز اهدایی از سوی احمدرضا درویش از همکاران رسانه ای اش قدردانی کرد و گفت صحنه ای که خلق شد حاصل اتحاد خبری بود.
- در این مراسم از جایزه ویژه سحر امامی نیز رونمایی شد.
- این جایزه در جریان تجلیل از خانواده شهدای جنگ دوازده روزه رژیم صهیونسیتی، به چند تن از اصحاب رسانه اهدا شد که در فعاليت های رسانه ای از خو رشادت نشان داده بودند.
- در پایان خبرنگاران بین المللی حاضر در این مراسم با امضای کارزار محکومیت تروریسم علیه رسانه در سخنانی خواستار حفاظت از خبرنگاران شدند و قدرت اصحاب رسانه در ايران را ستودند.
- کالا والش فعال رسانه ای آمریکایی پس از امضای این کارزار در محکومیت تروريسم عليه رسانه شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر داد.