به گزارش خبرگزاری ایران پرس از آنکارا، معترضان در استانبول با سر دادن شعارهایی علیه اسرائیل، اعتراض خود را نسبت به این رژیم خونخوار و قاتل فریاد زدند.
همزمان جمعی دیگر از شهروندان استانبولی پس از یک راهپیمایی طولانی با اجتماع مقابل سرکنسولگری این رژیم در این شهر انزجار خود را در قالب شعارهای ضد صهیونیستی اعلام کردند.
در استان آیدین نیز اعضای «پلتفرم فلسطین» با در دست داشتن پرچمهای ترکیه و فلسطین در میدان مرکزی این شهر تجمع کرده و حملات ددمنشانۀ نیروهای این رژیم به مردم غزه و کاروان های حمایت از غزه را به شدت محکوم کردند.
در شهر نوشهیر نیز مردم در مقابل مسجد "علیبی" این شهر تجمع کردند و اعتراضات شدید خود را نسبت به حملات وحشیانۀ عوامل این رژیم به کاروان کشتی ها و بازداشت و شکنجۀ فعالان اجتماعی فریاد زدند.
نظیر همین راهپیمایی ها، اجتماعات و اعتراضات در دیگر شهرهای ترکیه مانند نیغده، آنتالیا، آدانا، ارزروم، ازمیر، آنکارا، سامسون، بوردور، ترابزون، آرتوین، گوموشخانه، گیرهسون، بایبورت و اردو نیز با حضور پرتعداد مردم این کشور برگزار شد.
سیدرضی عمادی