حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز دوشنبه، صدها نفر از قهرمانان رشته‌های مختلف ورزشی و مدال‌آوران المپیادهای علمی جهانی را به حضور پذیرفتند و این افتخارآفرینان را مظهر رشد و تجلّی قدرت ملی خواندند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، رهبر انقلاب اسلامی با ابراز خرسندی از حضور در جمع جوانان قدرتمند، گفتند: مدال‌های شما در این مقطع زمانی، امتیاز مضاعفی دارد، زیرا در وضعیتی به دست آمده که دشمن در جنگ نرم سعی دارد ملت را ناامید کند. ایشان تاکید کردند، جوانان با توانایی‌های خود، محکم‌ترین پاسخ را به دشمن داده‌اند.

رهبر انقلاب برخی وسوسه‌ها درباره ناامیدی جوانان کشور را حرف‌های مطالعه‌نشده دانستند و تأکید کردند: ایران عزیز ما و جوانانش، «مظهر امید» هستند و باید این واقعیت مهم را درک کرد که جوان ایرانی، به شرط همت و تلاش، توانایی و مهارت رسیدن به قله‌ها را دارد؛ این واقعیت نشان‌دهنده قدرت و استعداد جوانان ایران است.

واکنش به یاوه‌گویی‌های غرب

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به یاوه‌گویی‌های اخیر رئیس‌جمهور آمریکا، تصریح کردند: این شخص با رفتار سخیف و دروغ‌هایش سعی کرد به صهیونیست‌ها روحیه بدهد، اما اگر توانایی دارد میلیون ها نفری را که در همه ایالت‌های آمریکا علیه او شعار می دهند، آرام کند.

پیشرفت‌های علمی و تحقیقاتی ایران

رهبر انقلاب با اشاره به پیشرفت‌های علمی در ایران، تاکید کردند: بسیاری از شما در عرصه‌های مختلف علمی به موفقیت‌های چشمگیری دست یافته‌اید و این موفقیت‌ها به حساب ملت ایران گذاشته می‌شود و نگاه‌ها را به سوی کشور معطوف می‌کند.

تأکید بر پیشرفت جوانان

ایشان با یادآوری فعالیت جوانان در جنگ تحمیلی و ابتکاراتشان گفتند: در جنگ تحمیلی ۸ ساله، نسل جوان بود که با کمبودهای فراوان و دست خالی چنان ابتکارات نظامی به خرج داد که ایران در مقابل دشمنِ بسیار مجهزی که از هر طرف تأیید و حمایت می‌شد، به پیروزی رسید.

ایشان سیلی باورنکردنی جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه را عامل مأیوس شدن آنها دانستند و افزودند: صهیونیست‌ها توقع نداشتند که موشک ایرانی بتواند با شعله‌ها و آتش خود به اعماق مراکز حساس و مهم آنها نفوذ و این مراکز را نابود و تبدیل به خاکستر کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه ایران موشک‌ها را از جایی نخرید یا کرایه نکرد بلکه دست‌ساخته و شناسنامه جوان ایرانی است، گفتند: جوان ایرانی وقتی وارد میدان می‌شود و با سعی و تلاش زیرساخت‌های علمی را فراهم می‌کند قادر به انجام‌دادن چنین کارهای بزرگی است.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: این موشک‌ها را نیروهای مسلح و صنایع نظامی ما آماده داشتند و استفاده کردند و باز هم دارند و اگر لازم باشد در وقت دیگر از آن استفاده می‌کنند.

ادعای دروغین آمریکا

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ادعای دیگر ترامپ مبنی بر جنگ آمریکا با تروریسم را نمونه دیگری از سخنان دروغ او خواندند و با اشاره به شهادت بیش از ۲۰ هزار کودک و نوزاد در جنگ غزه، گفتند: آیا آنها تروریست بودند؟ تروریست، آمریکاست که داعش را ایجاد می‌کند و به جان منطقه می‌اندازد و امروز هم عده‌ای از افراد آن را در منطقه‌ای در اختیار گرفته و برای استفاده خود نگه داشته است. 

ایشان کشتار حدود ۷۰ هزار انسان در جنگ غزه و همچنین به شهادت رساندن بیش از هزار ایرانی در جنگ ۱۲ روزه را شواهدی آشکار از خوی تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی دانستند و خاطرنشان کردند: آنها علاوه بر کشتار کور مردم، دانشمندان ما همچون طهرانچی و عباسی را ترور و به این جنایت افتخار کردند اما باید بدانند که نمی‌توانند علم را ترور کنند.

در پایان، رهبر انقلاب بر این نکته تاکید کردند: زورگویی‌های آمریکا هرگز تأثیری بر ملت ایران نخواهد داشت. ما به توفیق الهی و تلاش‌های جوانان، به سمت آینده‌ای روشن حرکت خواهیم کرد.

در این مراسم تیم ملی نونهالان باستانی کشور، حرکاتی از این ورزش را اجرا کردند که با تمجید و تعریف رهبر انقلاب روبه‌رو شدند.

 

zahra moheb ahmadi