به گزارش خبرگزاری ایران پرس، همایش سالانه بازار سرمایه ایران با عنوان «تابآوری، نوآوری، رشد» پیش از ظهر امروز با حضور مسعود پزشکیان رئیسجمهور، در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد.
رئیس جمهور طی سخنانی در این همایش با بیان اینکه در حوزه روابط سیاسی و خارجی حضور فعال ایران در عرصههایی مانند بریکس، شانگهای و اوراسیا موجب شکلگیری روابط خوب و سازنده با همسایگان شده است، اظهار داشت: این روند روز به روز در حال تقویت است تا بتوانیم برای فعالیت اقتصادی و توسعه کار شما سرمایهگذاران، تسهیل ایجاد کنیم.
پزشکیان اظهار داشت: به واسطه تعاملات دیپلماتیک، یک بازار بزرگ در حال شکلگیری است و از شخصیتهای سایر کشورها دعوت میکنیم تا شما تجار و فعالان اقتصادی بتوانید به صورت هدفمند در رشد و توسعه اقتصادی کشور نقشآفرین باشید.
او با تأکید بر اینکه دولت خواهان ایجاد بستر مناسب برای فعالیت تجاری تولیدکنندگان است، گفت: در مجلس و دولت آمادگی کامل برای این امر وجود دارد. رئیس قوه قضائیه نیز بهطور جدی به دنبال ایجاد امنیت در سیستم سرمایهگذاری و تحول اقتصادی کشور است. به همین منظور کارگروهی تخصصی برای رسیدگی به مسائل و موضوعات حقوقی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی شکل خواهد گرفت، چرا که پشتیبانی از سرمایهگذاران اقتصادی در رأس تصمیم سران قوا قرار دارد.
در ادامه این همایش، سیدعلی مدنیزاده وزیر اقتصاد و دارایی به تشریح تصویر اقتصاد کلان کشور، راهبردهای دولت و وزارت اقتصاد و مسائل حوزه بازار سرمایه پرداخت و گفت: فضای جنگ و پساجنگ موجب ایجاد نگرانی هایی در فضای اقتصادی و بازار سرمایه شد، اما دولت در این دوره راهبردهایی همچون مقابله با تورم، حمایت از معیشت خانواده، کاهش ناترازیهای بانکی و رانتزدایی از اقتصاد را در دستور کار قرار داد.
او تصریح کرد: همچنین اقداماتی مانند کاهش رکود، تأمین تسهیلات مالیاتی، رشد بلندمدت و سرمایهگذاریهای بلندمدت از جمله برنامههای راهبردی دولت در حوزه اقتصاد در شرایط فعلی است. در این راستا «طرح رویش» ایجاد شده تا بتوان با استفاده از ابزارهای متنوع، منابع راکد و منجمد مردم را وارد بازار سرمایه کرد.
سیما مشتاقان