شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به ترور هیثم علی طباطبائی، از فرماندهان حزب‌الله، گفت هدف از این ترور از بین بردن مقاومت بود، اما دشمن به هدف خود نرسیده و حزب‌الله به راه خود ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب‌الله لبنان شامگاه جمعه در سخنرانی خود به مناسبت بزرگداشت فرمانده شهید هیثم علی الطباطبائی تاکید کرد که دشمن به اهداف خود از ترور هیثم علی الطباطبائی دست نیافت و نخواهد یافت و حزب الله به راه خود ادامه می‌دهد.

شیخ نعیم قاسم تصریح کرد هدف از ترور فرمانده برجسته نبرد و بازسازی توان حزب‌الله، درهم شکستن روحیه و ایجاد مشکل در مسیر حزب الله بود، اما دشمن به هدف خود از این ترور دست نیافت و ما در همان مسیر درحال حرکت هستیم.

شیخ قاسم گفت: این یک تجاوز آشکار و یک جنایت بود که ما حق انتقام و پاسخگویی داریم و زمان آن را ما تعیین می‌کنیم.

شیخ قاسم ادامه داد: ما مقاومت و حزبی منسجم با ریشه‌ها و اصولی استوار هستیم. هزاران قربانی تقدیم کرده‌ایم، اما در هر مرحله توانایی بازسازی قوا و جایگزینی فرماندهان را با قدرت و ثبات کامل داریم.

وی همچنین گفت از حضور و پیام‌های تسلیت شخصیت‌های سیاسی و حزبی داخلی و جهانی، به‌ویژه ایران، در رأس آن‌ها امام خامنه‌ای، سپاه پاسداران و تمامی مسئولان قدردانی می‌کنیم.

شیخ نعیم قاسم خاطرنشان کرد مداوم درحال بازیابی توان خود هستیم؛ باید خطاهایی که وجود دارد را رفع کنیم و درس بگیریم. در وضعیت توازن قوا با دشمن صهیونیستی نیستیم زیرا رژیم صهیونیستی به‌راحتی در لبنان تردد می‌کند.

دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به آتش‌بس نوامبر ۲۰۲۴ گفت اعلام آتش‌بس و توقف درگیری‌ها، پیروزی مقاومت و ملت لبنان محسوب می‌شود. آتش‌بس به این دلیل امضا شد که مقاومت قوی و استوار باقی ماند. دلیل اصلی این پیروزی، ناتوانی دشمن در تحقق هدف خود یعنی انهدام کامل مقاومت بود؛ به‌طوری‌که اسرائیل مجبور به پذیرش و اعلام آتش‌بس شد. این دستاورد نتیجه ایستادگی و عملکرد قهرمانانه شهدا در خطوط مقدم، حمایت متحدان، حضور مردم شجاع و عزیز لبنان و همچنین عملکرد ارتش لبنان است.

وی افزود این توافق، ورود به یک مرحله جدید را رقم می‌زند که در آن دولت لبنان مسئولیت خروج کامل اشغالگران و انتشار نیروهای ارتش را بر عهده دارد و باید به تجاوزات پایان داده شود.

نعیم قاسم گفت خادمان اسرائیل در لبنان اندک هستند اما با این وجود، مشکلاتی را از طریق بی‌ثبات کردن کشور و پیروی از دستورات امریکا ایجاد می‌کنند.

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد: دشمنان سطح تهدید را اخیراً افزایش دادند آن هم پس از آنکه متوجه شدند فتنه انگیزی میان ملت و ارتش و همه فشارهایی که وارد کردند، سودی ندارد، من به شما می‌گویم این تهدیدها تاثیری نخواهد داشت.

شیخ قاسم گفت: دولت اعلام کرد که می‌خواهد مقابله و دفاع کند و من می‌گویم که نمی‌توان حقوق را بدون عمل به مهمترین وظایف یعنی حفاظت از شهروندان به دست آورد. دولت باید به ما نشان دهد که چگونه دشمن را از تجاوز باز می‌دارد.

وی افزود: اولین مسئول جلوگیری از تجاوز دشمن و بازدارندگی، دولت با همکاری ارتش و مردم است، پس دولت به چه نوعی از بازدارندگی دست زده است؟ سرزمینی را آزاد نکرده، از جان شهروندان محافظت نکرده و از نظر سیاسی مانع ثبات و آرامش دشمن نشده است.

شیخ قاسم افزود: اما مقاومت، در زمینه بازدارندگی چه کرده است؟ دشمن را در سال ۲۰۰۰ بیرون راند و از آن زمان تا سال ۲۰۲۳، او را از تجاوز بازداشته و از لبنان محافظت کرده است.

سیدرضی عمادی