روزنامه تایمزاسرائیل گزارش داد مقام‌های رژیم صهیونیستی پس از بررسی‌های اخیر به این نتیجه رسیده‌اند که درباره میزان خسارات واردشده به برنامه موشکی جمهوری اسلامی ایران در جریان جنگ ۱۲ روزه، اغراق کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس؛ روزنامه تایمز اسراییل در شماره امروز خود نوشت: ارزیابی‌های جدید ارتش اسرائیل نشان می‌دهد که توان موشکی ایران پس از پایان جنگ تقریباً در همان سطح پیشین باقی مانده است.

تایمز اسرائیل با استناد به داده‌های اطلاعاتی مدعی شده که ایران در حال حاضر حدود دو هزار موشک بالستیک سنگین در اختیار دارد؛ رقمی که با تعداد موجود قبل از آغاز جنگ در خردادماه تفاوتی ندارد.

«شلومی بایندر» رئیس اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل این اطلاعات را اوایل هفته جاری در دیدار با «مایک والتز» سفیر آمریکا در سازمان ملل مطرح کرده است.

چند روز پیش از آن نیز یکی از نمایندگان ارشد ارتش اسرائیل در جلسه غیرعلنی کمیته امور خارجی و دفاعی کنست هشدار داده بود ایران شش ماه پس از پایان جنگ ۱۲ روزه، تولید گسترده موشک‌های بالستیک خود را از سر گرفته است.

این در حالی است که مقام‌های رژیم صهیونیستی در جریان جنگ و پس از آن تلاش کرده بودند این روایت را ترویج دهند که رویارویی ۱۲روزه با ایران باعث تضعیف توان نظامی جمهوری اسلامی شده است؛ اما گزارش تازه تایمز اسرائیل حاکی از آن است که این ادعا با واقعیت میدانی منطبق نبوده است.

 

 

بیتا حاجی خانی