به گزارش خبرگزاری ایرانپرس، علی یرلیکایا، وزیر کشور ترکیه، با اشاره به اینکه منطقه سقوط هواپیما حدود ۳ کیلومتر مربع است، گفت: در پی اقدامات سازمان ایمنی هوایی وزارت راه و ترابری، دستگاه ضبط کننده صدای داخل کابین ساعت ۰۲:۴۵ و جعبه سیاه ساعت ۰۳:۲۰ در محل حادثه پیدا شد. بررسی و ارزیابی این تجهیزات توسط نهادهای ذیربط آغاز شده است.
یرلیکایا افزود: هیئت ۲۲ نفره لیبیایی، شامل ۱۴ نفر منصوبشده توسط وزارت دفاع (از جمله ۵ نفر از خویشاوندان جانباختگان) و ۸ نفر از وزارت کشور لیبی، به آنکارا منتقل شدهاند.
یرلیکایا با یادآوری آغاز تحقیقات قضایی توسط دادستانی کل آنکارا و مأموریت چهار دادستان تحت هماهنگی معاون دادستان کل، تصریح کرد: «روشن شدن ابعاد حادثه مهمترین وظیفه ماست و دولت در این امر مصمم است. علت حادثه در کوتاهترین زمان مشخص و با ملت ترکیه، لیبی و جهان به اشتراک گذاشته خواهد شد.»
او افزود: اطلاعات جدید به سرعت با مردم در میان گذاشته میشود و هیئت لیبیایی نیز در فرآیند تحقیقات مشارکت خواهد داشت. این حادثه که منجر به جان باختن رئیس ستاد کل ارتش لیبی و همراهانش شد، تحقیقات گستردهای را در ترکیه به دنبال داشته است.
در این حادثه چهار نفر دیگراز جمله فرمانده نیروهای زمینی لیبی، فیتوری غریبیل ؛ رئیس سازمان صنایع نظامی، محمود القطیوی؛ مشاور الحداد، محمد العصاوی دیاب؛ و عکاس وزارتخانه، محمد عمر احمد محجوب نیز جان باختند.
رهبر لیبی، عبدالحمید الدبیبه، به وزارت دفاع دستور داد هیئتی رسمی به آنکارا اعزام شود تا شرایط حادثه را در محل بررسی و مراحل مربوطه را پیگیری کند و بر تکمیل تحقیقات نظارت داشته باشد.
Z.s.Firoozi