به گزارش خبرگزاری فرانسه، پلیس سوئد اعلام کرد که مهاجمان ناشناس روز شنبه پس از ترسیم نشانه های صلیب شکسته آلمان نازی و نوشتن شعارهای نفرت آمیز بر روی دیوارهای مسجد، به داخل آن مواد آتش زا پرتاب کردند.
مقام های این مسجد به خبرگزاری تی تی سوئد گفتند که در هنگام حمله افراطیون نژاد پرست، نمازگزاران مسجد را ترک کرده بودند.
با اینکه پلیس سوئد اعلام کرده است که درباره این حمله تحقیق می کند، اما با گذشت چند ساعت از این حمله هنوز کسی دستگیر نشده است.
در همین حال مصطفی تومترک، نماینده جامعه مسلمانان استکهلم و یکی از بنیان گذاران این مسجد در سال 1985 گفت، این رخداد غیرمنتظره بود و درک این جامعه دشوار است.
سوئد با توجه به پذیرش شمار بی سابقه 245 هزار پناهنده در سال های 2014 و 2015، در سال های اخیر شاهد موجی از حملات علیه مسجدها و مراکز اقامت و سکونت پناهندگان بوده است.
امروز همچنین افراد ناشناس دبیرستانی متعلق به مسلمانان در کپنهاک پایتخت دانمارک را هدف حمله قرار دادند.