به گزارش خبرگزاری ایران پرس، محمد حاتمی گفت: از نظر روانشناسی افراد شرایط استرس زایی را تجربه می کنند. الان مردم همه تنهایی را تجربه کرده و به دلیل این تنهایی نمی توانند مسائل خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. از زمان کرونا مراجعه در فضای مجازی برای رصد اطلاعات روانشناسی دو برابر شده است.
رئیس سازمان روانشناسی تاکید کرد: قبل کرونا ما با یکسری افرادی ارتباط داشتیم و مسائل و مشکلاتمان را با آنها در میان می گذاشتیم که در روانشناسی به آن همدلی می گویند. الان این جریان تمام شده و همه در غار خود تنها هستند. به همین دلیل وضعیت سلامت روان مردم را خوب ارزیابی نمی کنیم و در پساکرونا اختلالات روانی و آسیب های اجتماعی را بیشتر شاهد خواهیم بود.
حاتمی اضافه کرد: ۶ هزار مرکز مشاوره در سراسر کشور و حدود هزار کلینیک در کشور داریم و تحقیقات نشان داده از شیوع کرونا میزان مراجعه به این مراکز افزایش داشته است.
رئیس سازمان نظام روانشناسی همچنین اضافه کرد: بخشی از مردم عزیزان خود را در شرایط کرونا از دست دادند. یکی از شیوه های روانشناسی سوگ این است که از دست دادن عزیزی را با دوستان و اطرافیان به اشتراک بگذاریم که در این وضعیت این مسئله محقق نمی شود. در چنین شرایطی فرد تنها شده و در خود فرو می رود و چه زمان این برون فکنی شود مشخص نیست. // 114