اصفهان- ایران‌پرس: زاینده‌رود پس از مدت‌ها خشکی در آستانه فرارسیدن چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با بازگشایی دریچه سد زاینده‌رود به مدت 12 روز جان گرفته است. 

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، هرچند هدف از بازگشایی زاینده‌رود تامین آب کشاورزان غرب و شرق اصفهان اعلام شده است، اما حیات کوتاه و موقت این رودخانه، تاثیر شگفت‌انگیزی بر روح و روان مردم اصفهان دارد و نیز سبب حضور گردشگران در این شهر می‌شود. 

زمانی که آب در بستر زاینده‌رود جریان دارد، شهروندان اصفهانی با حضور در کنار این رودخانه لحظات زیبایی را همراه خانواده تجربه می‌کنند.

زاینده‌رود به عنوان یکی از مهم‌ترین رودخانه‌های ایران از شهرهای مختلف می‌گذرد و شهر اصفهان را به دو نیمه شمالی و جنوبی تقسیم می‌کند. پل‌های تاریخی روی زاینده‌رود ازجمله سی‌وسه پل و پل خواجو از مهمترین مکان های دیدنی و زیبای اصفهان است.

این روزها همزمان با جاری شدن آب در بستر زاینده‌رود، حضور مردم اصفهان، مسافران و گردشگران در حاشیه این‌رود و به ویژه در کنار سی‌و‌سه پل و پل خواجو و همچنین رقص پرندگان و مرغان دریایی در بستر زاینده‌رود، زیبایی شهر تاریخی و گردشگری اصفهان را دوچندان کرده است. 

زاینده‌رود با حدود 360 کیلومتر طول، بزرگترین رودخانه فلات مرکزی ایران است که از کوه‌های زاگرس مرکزی سرچشمه می‌گیرد و در نهایت با عبور از کویر مرکزی ایران به تالاب گاوخونی می‌رسد. 

117

بیشتر بخوانید:

تصاویری از جاری شدن آب در زاینده رود

جاری شدن آب در زاینده‌رود؛ مردم و گردشگران در کنار سی‌وسه پل