تهران- ایران پرس: وزارت اطلاعات از ضربه به عناصر دیگری از شبکه‌ گسترده‌ی تروریستی - صهیونیستی در چهار استان کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، وزارت اطلاعات روز چهارشنبه در بیانیه ای اعلام کرد، پیرو اطلاعیه‌های 2 مرداد (24 ژوئیه) و 27 مرداد (18 اوت) این وزارتخانه در خصوص شناسایی شبکه‌ گسترده‌ تروریستی ـ صهیونیستی در چند استان کشور و بازداشت 14 تروریست و کشف و ضبط 43 بمب قوی آماده‌ی انفجار، با ادامه و گسترش تحقیقات اطلاعاتی و امنیتی با همکاری نیرو‌های اطلاعاتی و امنیتی در سازمان اطلاعات سپاه پاسداران و فرماندهی انتظامی کشور، هسته‌های خرابکار دیگری وابسته به‌ همان کانونِ‌ تروریستی، در چهار استان دیگرکشور، شناسایی و‌مورد ضربه قرار گرفتند.

این بیانیه می افزاید، دو تروریست کاملاً مسلح و مجهز در استان خوزستان، یک عنصر تروریستی با سابقه‌ چندین عملیات خرابکارانه در استان مازندران و دو نفر از عوامل عملیاتی تروریست‌ها در استان کرمانشاه بازداشت شدند.

در ادامه بیانیه وزارت اطلاعات ایران آمده است، در این عملیات ها، 382 قلم انواع بمب‌های دست‌ساز، ابزارآلات و مواد شیمیایی پیش‌ساز بمب و 65 بمب آتش‌زای آماده، کشف و ضبط شد.

در این بیانیه تصریح شده است، در استان سیستان و بلوچستان ایران نیز نیروهای امنیتی با یورش به محل نگهداری تجهیزات نظامی یک گروه خرابکار در توابع شهرستان تفتان، تسلیحات و تجهیزات دپو شده برای انجام عملیات ایذایی و تروریستی در روز‌های آتی را کشف و ضبط کردند.

بر اساس بیانیه وزارت اطلاعات ایران، در این عملیات، دو قبضه تیربار گرینوف همراه با 559 فشنگ مربوطه، یک قبضه مسلسل ام ـ 16 همراه با چهار تیغه خشاب و فشنگ‌های ذی‌ربط، چهارده عدد نارنجک تفنگی 40 میلی، لباس‌هاس نیرو‌های نظامی و انتظامی کشور، سه دستگاه بی‌سیم، چراغ گردان مورد استفاده‌ی نیرو‌های امنیتی و انتظامی و اقلام دیگری از این قبیل کشف و ضبط شد.

وزارت اطلاعات در این بیانیه در تجزیه و تحلیل ابعاد مختلف کشفیات و دستگیری‌های پیش گفته خاطرنشان کرد، تمامی متهمین، متصل به یک کانون تروریستی به سرکردگی فردی با نام اصلی شاهین زحمتکش و نام مستعار شاهین لو، مستقر در کشور دانمارک هستند.

این بیانیه می افزاید، پدر و مادر شاهین زحمتکش سابقه‌ عضویت در گروهک تروریستی منافقین را دارند و پدر او به اتهام عملیات تروریستی، 41 سال پیش  محاکمه و محکوم به اعدام شده است.

وزارت اطلاعات ایران تاکید کرد، دیگر عناصر و عوامل اصلی این کانون تروریستی، بیش‌ترین استقرار و تردد را در کشور‌های آلمان و ترکیه دارا هستند.

وزارت اطلاعات ایران خاطرنشان کرد، این درس آزموده شده‌ی تاریخ است که «آتش تروریسم، دامن آفرینندگان خود را نیز در بر می‌گیرد» و این نیز تجربه‌ی مکرّر تاریخ معاصر است که تروریست‌ها در هیچ جای جهان از حمایت و امنیت پایدار برخوردار نبوده و نخواهند بود.

117