ایران پرس: شاخه نظامی جبهه خلق برای آزادی فلسطین در واکنش به تصمیم اعتصاب غذای 30 اسیر فلسطینی، به رژیم صهیونیستی هشدار داد هر گونه آسیب به اسرای فلسطینی به معنای اعلان جنگ است.

حدود چهار هزار و 800 اسیر فلسطینی از جمله 41 زن و 140 کودک در زندان‌های رژیم صهیونیستی اسیر هستند. اسرای فلسطینی از قربانیان جنایت‌های رژیم صهیونیستی هستند.

به گفته «عبدالناصر فروانه» رئیس بخش پژوهش‌ها و مستندات در کمیته امور اسرا و آزادگان فلسطینی از سال 1967 به بعد، 222 اسیر فلسطینی در زندان های رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند که شیوه شهادت آنها نیز متفاوت بود. 

دستکم 75 نفر از این اسیران به شیوه‌ای کاملاً عامدانه به شهادت رسیدند و هفت نفر هم پس از زخمی شدن به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست و انتقال به زندان شهید شدند. 67 نفر از اسیران فلسطینی هم به خاطر نبود دارو و درمان مناسب و 73 نفر هم به علت شکنجه به شهادت رسیدند.

بنابراین، اسرای فلسطینی از گذشته شرایط مناسبی در زندان‌های اسرائیل نداشته‌اند، اما اکنون به دلیل شیوع ویروس کرونا این وضعیت وخیم‌تر نیز شده است. رژیم اسرائیل از در اختیار گذاشتن امکانات بهداشتی برای اسرای فلسطینی خودداری می‌کند.

یکی از اقدام‌ های غیرانسانی که اسرائیل علیه اسرای فلسطینی مرتکب می‌شود، فرستادن پزشکان کرونایی به میان آنها است. علاوه بر این، اسرای فلسطینی از تماس با خانواده‌های خود نیز محروم هستند و همین مساله سبب شدت گرفتن نگرانی خانواده‌ها شده است. 

شرایط سخت و غیرانسانی زندان‌های اسرائیلی سبب شد شماری از اسرا در اعتراض به این وضعیت، دست به اعتصاب غذا بزنند. «ماهر الاخرس» و «وائل الجاغوب» دو اسیر فلسطینی هستند که از مدت‌ها قبل در اعتصاب غذا به سر می‌برد و نهادهای فلسطینی از وخامت حال آنها  خبر داده‌اند. 

با توجه به این وضعیت، 30 اسیر فلسطینی زندان «عوفر» از اعضای جنبش‌های جهاد اسلامی، جبهه خلق برای آزادی فلسطین و حماس تصمیم دارند در حمایت از «ماهر الاخرس» و «وائل الجاغوب» اعتصاب غذا کنند.

یکی از علل تصمیم اسرای فلسطینی برای اعتصاب غذا این است که مجامع جهانی و قدرت‌های مدعی حقوق بشر به وضعیت این اسرا بی‌توجه هستند. از سوی دیگر، عادی‌سازی روابط برخی از کشورهای عربی با رژیم اسرائیل نیز سبب شد این رژیم در اعمال فشار و همچنین بی‌توجهی به وضعیت اسرای فلسطینی گستاخ‌تر شود.

بر این اساس، این اسرا ترجیح دادند با اعتصاب غذا صدای خود را به ملت‌ها برسانند تا شاید افکار عمومی جهانی علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی اقدامی انجام دهد. 

نکته دیگر این است که گروه‌های فلسطینی نیز پس از عادی‌سازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی به این جمع‌بندی رسیده‌اند که از یک سو مذاکره و گفتگو با این رژیم فایده‌ای ندارد و از سوی دیگر مقاومت و مقابله با جنایت‌های این رژیم کارآیی بیشتری خواهد داشت.

از این رو، کتائب شهید «ابوعلی مصطفی»، شاخه نظامی جبهه خلق برای آزادی فلسطین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، از آنجا که اسرای فلسطینی خط قرمز مقاومت هستند، یک برنامه جامع مبارزاتی برای حمایت از آنها  تدارک دیده‌ شده  و انتظار می‌رود ده‌ها نفر از برادران و مبارزان فلسطینی در خارج زندان هم به آن ملحق شوند. می‌توان انتظار داشت دور جدیدی از تنش و درگیری میان فلسطینی‌ها و رژیم صهیونیستی رخ دهد.

نویسنده: سیدرضی عمادی

117

بیشتر بخوانید:

افزایش خشونت اسرائیل علیه فلسطینی‌ها پس از امضای توافق سازش