واکنش کشورهای اسلامی به اهانت علیه قرآن کریم در سوئد ادامه دارد.

تعدادی از گروه‌های افراطی در اقدامی هتاکانه اقدام به آتش زدن قرآن کریم در مقابل سفارت ترکیه در استکهلم کردند. «اولا استرلینگ» سخنگوی پلیس سوئد اعتراف کرده است که چراغ سبز اهانت به قرآن کریم در مقابل سفارتخانه ترکیه در استکهلم را به یک گروه افراطی نشان داده است.

 

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، وزارت خارجه عربستان سعودی اقدام مسئولان سوئد در اعطای اجازه به یک «راسموس پالودان» افراطی برای اهانت به قرآن کریم را محکوم کرد.

وزارت خارجه عربستان سعودی بر موضع ثابت این کشور در خصوص اهمیت ترویج ارزش‌های گفت‌وگو، مسامحه، همزیستی و دوری از نفرت‌پراکنی و افراطی‌گری تأکید کرد.

وزارت خارجه اردن هم در بیانیه‌ای اهانت به قرآن کریم و سوزاندن آن در استکهلم پایتخت سوئد را محکوم کرد.

در این بیانیه بر مخالفت اردن با هر گونه اقدامی که به تشدید نفرت و خشونت منجر شده و تهدیدی برای همزیستی مسالمت‌آمیز است، تأکید شده است.

همچنین وزارت خارجه امارات در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اهانت به قرآن کریم، بر مخالفت این کشور با هر گونه اقدامی که هدف از آن بر هم زدن امنیت و ثبات بوده و بر خلاف ارزش‌ها و اصول انسانی و اخلاقی است، تأکید کرد.

«نایف الحجرف» دبیر کل شورای همکاری خلیج فارس نیز اقدام مسئولان سوئدی در اعطای اجازه برای سوزاندن قرآن کریم مقابل سفارت ترکیه در استکهلم را محکوم کرد و از جامعه جهانی خواست به مسئولیت خود برای توقف این رفتارهای مردود عمل کند.

پیش از این، ترکیه و جمهوری اسلامی ایران نیز اقدام سوئد در دادن مجوز برای اهانت به قرآن کریم را محکوم کردند.

ناصر کنعانی سخنگوی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: متأسفانه برخی کشورهای اروپایی همچون گذشته به بهانه واهی حمایت از آزادی بیان، دست عناصر افراط گرا و تندرو را در مسیر نفرت پراکنی علیه مقدسات و ارزش های اسلامی باز می گذارند و به‌رغم شعارهای زیبای حقوق بشری، اسلام ستیزی و اسلام هراسی را در جوامع خود نهادینه می‌کنند.

/ 114

بیشتر بخوانید:

کنعانی: تکرار هتک حرمت به قرآن در اروپا مصداق بارز ترویج خشونت علیه تمام مسلمانان است

سوئد: از اهانت به قرآن حمایت نمی‌کنیم

واکنش چاووش‌اوغلو به هتک حرمت دوباره قرآن در سوئد

احضار سفیر سوئد در آنکارا از سوی وزارت خارجه ترکیه