وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، گفت: با برگزاری نمایشگاه‌های مشترک با موزه‌های مهم دنیا، شاهد افزایش تبادلات فرهنگی در سطح بین‌الملل هستیم.

به گزارش ایران پرس؛ «علی‌اصغر مونسان» روز چهارشنبه در حاشیه مراسم رونمایی از 110 لوح از مجموع یک هزار و 783 لوح هخامنشی بازگشته به کشور در موزه ملی ایران در جمع خبرنگاران افزود: این الواح علاوه بر اینکه به لحاظ قدمت اهمیت دارد، نشان‌دهنده تمدن بیش از 2500 ساله ایران است که به موضوعات راه‌ها و مبادلات مالی پرداخته و حتی میزان کارکرد کارگران در آن ثبت‌شده است.

مونسان افزود: متن این الواح به خط میخی و زبان ایلامی (عیلامی) است.

110 لوح از مجموع یک هزار و 783 لوح هخامنشی بازگردانده شده از آمریکا، روز چهارشنبه در موزه ملی ایران رونمایی شد.

این الواح هخامنشی که از موسسه شرق شناسی دانشگاه شیکاگو بعد از 84 سال به ایران بازگشته، در تالار هخامنشی موزه ملی ایران به نمایش درآمده و قرار است تا 22 اکتبر نمایش این الواح ادامه داشته باشد.

118/116