به گزارش ایران پرس، شمار زیادی از نظامیان صهیونیست در دروازه های مسجد الاقصی مستقر شده و تدابیر امنیتی شدیدی به اجرا گذاشته شد.
نظامیان رژیم صهیونیستی همچنین با یورش به شهرهای نابلس، جنین و الخلیل و درگیری با جوانان فلسطینی، شماری از آنان را زخمی و 27 نفر را نیز بازداشت کردند.
بیاعتنایی رژیم اسرائیل به مقررات بینالمللی
بر اساس دو مصوبه مهم و تاریخی شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامههای 242 و 338، بیت المقدس منطقهای اشغالی است و رژیم صهیونیستی ضمن آنکه حق هیچگونه دخل و تصرف را در این شهر و آثار تاریخی آن همچون مسجدالاقصی ندارد، می باید بی قید و شرط نیز از قدس اشغالی عقب نشینی کند.
تداوم تعرضات رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی نه تنها نقض قوانین و مقررات بین المللی بلکه نقض تعهدات این رژیم در قبال فلسطینیان با کشورهای عربی نیز است.
ورود صهیونیستها به مسجدلاقصی همواره مورد اعتراض امت اسلامی بوده است.
بر اساس موافقتنامهای که در سال ۱۹۹۴ میلادی، میان رژیم صهیونیستی و اردن امضا شد، مقرر شد تا عبادت صهیونیستها در محوطه مجموعه مسجدالاقصی منع شود.
سازمان یونسکو نیز با مصوبهای هرگونه رابطه تاریخی و دینی و یا فرهنگی یهودیان با اماکن مقدس در قدس به ویژه مسجد الاقصی را رد کرد و مسجد الاقصی را مکانی مقدس برای مسلمانان دانست.
133/110
بیشتر بخوانید:
یورش شهرک نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی
یورش شهرک نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی