یکی از محصولات بسیار کاربردی در صنعت ساخت و ساز کفپوش اپوکسی است. ساختار این نوع کفپوش از ترکیب رزین با هاردنر(مواد سخت کننده) است و برای سطوح مختلفی از جمله بتن، سرامیک و ... قابلیت اجرا دارد. کفپوش رزینی در چند لایه روی سطوح اجرا می‌شود. به این شکل می‌توانیم پوشش ضخیم و مقاومی روی سطح ایجاد کنیم.کفپوش اپوکسی روی سطوح بتنی چسبندگی و مقاومت خیلی خوبی دارند. این کفپوش‌ها مقاومت و سختی بسیار بالایی نسبت به سطوح بتن معمولی از خود نشان می‌دهند.

یکی از محصولات بسیار کاربردی در صنعت ساخت و ساز کفپوش اپوکسی است. ساختار این نوع کفپوش از ترکیب رزین با هاردنر(مواد سخت کننده) است و برای سطوح مختلفی از جمله بتن، سرامیک و ... قابلیت اجرا دارد. کفپوش رزینی در چند لایه روی سطوح اجرا می‌شود.  به این شکل می‌توانیم پوشش ضخیم و مقاومی روی سطح ایجاد کنیم.کفپوش اپوکسی روی سطوح بتنی چسبندگی و مقاومت خیلی خوبی دارند. این کفپوش‌ها مقاومت و سختی بسیار بالایی نسبت به سطوح بتن معمولی از خود نشان می‌دهند.

کاربرد کفپوش اپوکسی چیست؟

ساختار تشکیل دهنده این نوع از پوشش‌ها رزین های پلیمری هستند. سطوح صاف، بدون درز و تخلل، آبندی و از ویژگی های گفپوش اپوکسی محسوب می‌شود. به عبارت ساده تر ساختاری کاملا مسطح دارند. همچنین در این نوع از کفپوش‌ها می‌توان از رنگ های مختلفی استفاده کرد.

کفپوش اپوکسی در کاربری های مختلف و ضخامت‌های گوناگون قابلیت اجرا دارند. ولی در اکثر کاربری‌هایی که مورد استفاده قرار می‌گیرند در ضخامت یک میلی متر اجرا می‌شوند. همانطور که بیان شد از این کفپوش درطیف وسیعی از کاربری ها همچون صنایع غذایی، داروسازی، بیمارستان‌ها ، پارکینگ و حتی منازل مسکونی و استخر‌ها هم مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کفپوش‌های اپوکسی چه مقدار مقاومت دارند؟

یکی از فاکتور‌های مهم در اسفاده از کفپوش ها اهمیت بالای مقاومت آن‌ها است. استفاده از کفپوش هایی که در برابر هر چیز متحرک و سنگین یا به صورت کلی کاربری هایی که ترافیک سنگین دارند مقاومت می‌کنند اهمیت بالایی دارند. به صورت طبیعی کفپوش‌هایی که به راحتی دچار ساییدگی و خراش می‌شوند یا در مقابل مواد شیمیایی در کاربری های خاص مقاومت شیمیایی خوبی ندارند گزینه خوبی برای استفاده و اجرا نیستند.

البته مقاومت و ماندگاری کفپوش اپوکسی متناسب با کاربری که استفاده می‌شود می‌تواند متفاوت باشد. به عبارت دیگر برای اینکه بتوان میزان مقاومت کفپوش اپوکسی را در کاربری و صنایع مختلف بررسی کرد لازم است اول از همه از جزئیات پروژه همچون میزان ترافیک، بارها و مواد شیمیایی مورد استفاده در آن صنعت، میزان تابش نور خورشید و شرایط دمایی و محیطی از آن اطلاع حاصل شود.

اگر به دنبال کفپوش‌هایی با مقاومت بالایی هستید پیشنهاد ما به شما استفاده از کفپوش‌ اپوکسی هست.برای مشاوره رایگان می‌توانید به سایت بساپلیمر به آدرس https://basapolymer.com/  مراجعه کنید و با کارشناسان متخصص در زمینه کفپوش رزینی و اپوکسی مشورت در این زمینه مشورت کنید. شرکت بسپار سازان ایرانیان ٫ به صورت تخصصی در زمینه تولید انواع مختلف کفپوش‌های یکپارچه پلیمری به ارائه محصولات و خدمات می‌پردازد. این شرکت با نام تجاری بساپلیمر فعالیت نموده و در کنار تولید محصولات، ارائه دهنده مشاوره‌های تخصصی در زمینه طراحی سیستم‌های محافظتی کف و خدمات نظارتی می‌باشد.

تاثیر ترافیک سنگین و اسفاده از وسایل نقیه سنگین بر روی کفپوش اپوکسی

یکی از بزرگترین مزیت‌های کفپوش اپوکسی کارایی بسیار خوب آنها در مکان های پر تردد است. کفپوش اپوکسی در برابر ترافیک عابر پیاده، لیفتراک و هر نوع وسیله نقلیه سبک و سنگین مقاومت بسیار خوبی از خود نشان می‌دهد. این کفپوش‌ها می‌توانند حس اعتماد و آرامش بسیار خوبی پدید بیاورند زیرا دیگر نگرانی بابت تردد وسایل نقلیه سنگین روی کف وجود ندارد. همانطور که بیان شد کفپوش اپوکسی می تواند ترافیک وسایل نقلیه سنگین را به خوبی تحمل کند. اما سوال این است که آیا در برابر وزن های بسیار سنگین تر هم مقاوم است؟ برای پاسخ به این سوال لازم است بگویم از این کفپوش حتی در صنایع هوایی ،آتش‌نشانی و حتی فضاهای بیمارستانی نیز استفاده می‌شود.این کفپوش ها نه تنها می‌توانند در برابر وزن سنگین ماشین آلات و تجهیزات قرار گرفته روی خود را تحمل کنند بلکه به هیچ عنوان دچار خراش یا فرورفتگی نیز نمی‌شوند.

مقاومت کفپوش رزینی در برابر ضربه

کفپوش اپوکسی علاوه بر تحمل بالای فشار ترافیک سنگین، در برابر ضربه نیز مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهد. به عبارت دیگر یکی از مزیت های دیگر کفپوش های اپوکسی که توانسته با این ویژگی خود طرفداران زیادی پیدا کند مقاومت بالای آن در برابر ضربه است. یکی از چالش هایی که معمولا صنایع مختلف با آن روبرو هستند افتادن وسایل سنگین روی کف است که می‌تواند آسیب های جدی همچون شکستگی و یا ترک برداشتن ماده مورد استفاده در کف محیط را به وجود بیاورد. برای جلوگیری از آسیب های جدی و خسارت‌های بسیار سنگین و هزینه بر بهتر است از کفپوشی استفاده شود که مقاومت خوبی در باربر ضربه دارد. پیشنهاد ما به شما استفاده از کفپوش اپوکسی است. شما عزیزان می‌توانید برای اطلاع از چگونگی اجرا و قیمت این نوع از کفپوش ها به سایت بساپلیمر مراجعه کنید و با کارشناسان متخصص در این زمینه در ارتباط باشید.

مزایای اجرای کفپوش اپوکسی

به دلیل مقاومت به سایش بالا در مکان های پر تردد همچون بیمارستان‌، رستوران، پارکینگ، مجتمع تجاری و اداری و ... مورد استفاده قرار می‌گیرند.

به دلیل مقاومت شیمیایی بالایی که در دارند در محیط هایی که از مواد شیمیایی استفاده می‌شوند کارایی خوبی دارند

کفپوش اپوکسی می‌تواند عایق مناسبی در برابر الکتریسیته باشه به همین علت در کاربری هایی که از وسایل برقی یا به صورت کلی در محیط هایی که تولید الکتریسیته ساکن می‌کند و با انتقال آن به تجهیزات آسیب وارد می‌شود می‌تواند از این خسارات و آسیب ها جلوگیری کند.

در صورت آسیب دیدن قابلیت ترمیم در کوتاه ترین زمان ممکن را دارد.

قابلیت نگهداری و شست و شوی آسانی دارد.

کفپوش اپوکسی قابلیت طراحی و خط کشی دارد

نسبت به کفپوش‌های رزینی دیگر صرفه اقتصادی خیلی خوبی دارد به همین علت در بیشتر صنایع از کفپوش اپوکسی استفاده می‌شود.

 

مراحل اجرای کفپوش اپوکسی

اولین مرحله در اجرای کفپوش اپوکسی آماده کردن سطح زیرآیند است. سطح زیرآیند باید عاری از هرگونه پستی و بلندی باشد . سطح آن باید کاملا صاف باشد تا بتوان کفپوش اپوکسی را روی آن اجرا کرد.وجود ترک و شکستگی در سطح بتن و سیمان یک موضوع بسیار رایج است. پس ابتدا باید اقدام به بازسازی سطح زیرآیند کنیم. برای رفع این شکستگی و ترک ها می‌توانیم از گروت اپوکسی استفاده کنیم. این ماده ارزشمند یکی از ترکیبات مهم و حیاتی برای آماده سازی سطح هست. پس لازم است در انتخاب و خرید این ماده به خوبی تحقیق شود و از تولیدکنندگان معتبری همچون بساپلیمر خریداری شود. بعد از آماده سازی سطح اعمال پرایمر ، لایه میانی و در نهایت اجرای روکش نهایی انجام می‌شود.