وزیر خارجه  میانمار مدعی شد: تروریسم به‌عنوان تهدیدی در راخین باقی می‌ماند و می‌تواند پیامدهای سنگینی برای این منطقه داشته باشد.

به گزارش پارس‌تودی به نقل از رویترز؛ «آنگ سان سوچی»، وزیر خارجه میانمار روز سه‌شنبه در سنگاپور مدعی شد: خطر فعالیت‌های تروریستی که دلیل اولیه اتفاقاتی بود که به بحران انسانی در راخین منجر شد، امروز هم به قوت خود باقی است.

وی ادعا کرد: تا زمانی که این چالش امنیتی حل نشود، خطر بروز خشونت‌ها در درون جامعه پا برجا خواهد ماند. این تهدیدی است که می‌تواند نه تنها برای میانمار، بلکه برای سایر کشورهای منطقه و فراتر از آن‌ هم پیامدهای سنگینی داشته باشد.

سوچی که برنده جایزه صلح نوبل است، به دلیلی عملکردش درخصوص خشونت‌های ارتش میانمار ضد مسلمانان با انتقادات شدیدی مواجه شده است.

طی سال گذشته و درپی خشونت‌های راخین، بیش از 700 هزار مسلمان روهینگایی از میانمار خارج شده و به بنگلادش گریخته‌اند.

آژانس توسعه بین‌المللی «انتاریو» Ontario International Development Agency روز یکشنبه در گزارشی اعلام کرد  بیش از 24 هزار مسلمان روهینگیایی از اوت  2017 تاکنون توسط نظامیان میانمار کشته شده‌اند.

در این گزارش آمده است: بیش از 114 هزار مسلمان روهینگیایی نیز توسط نظامیان میانمار مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌ و چند هزار نفر هم به آتش کشیده شده‌اند، و به 17 هزار  و 718  زن و دختر روهینگیایی تجاوز کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، نظامیان میانمار 115 هزار خانه مسلمانان روهینگیایی را نیز به آتش کشیدند و 113 هزار منزل را هم ویران کرده‌اند.

سازمان ملل متحد اخیرا اعلام کرد ارتش میانمار به دنبال «پاکسازی قومی» در این کشور است.

دور جدید جنایات ارتش و بودائیان افراطی میانمار علیه مسلمانان روهینگیایی در ایالت راخین، غرب این کشور از 25 اوت 2017 آغاز شده است.

استان راخین از سال 2012 صحنه حملات ارتش میانمار و بودائیان افراطی علیه مسلمانان روهینگیایی است. 139/120

بیشتر بخوانید:

تقابل دولت میانمار با دیوان بین‌المللی کیفری

محکومیت دو خبرنگار در میانمار به دلیل افشای جنایات ضد مسلمانان

هشدار درباره تداوم فرار مسلمانان روهینگیا از میانمار