به گزارش ایران پرس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی، این تفاهم نامه در نخستین نشست کمیته مشترک بانکی جمهوری اسلامی ایران و ترکیه در تهران به امضای «حسن یعقوبی» مدیرکل بین الملل بانک مرکزی و «ممت تاشکین» قائم مقام معاون اجرایی بانک مرکزی ترکیه رسید.
در نشست کمیته مشترک بانکی دو کشور روسای هیات های مذاکره کننده در خصوص رفع مسایل بین بانکی ایران و ترکیه، تجارت با ارز محلی، اتصال سوئیچ کارت های بانکی دو کشور و برگزاری مستمر کمیته مشترک بانکی در دوره های سه ماهه مذاکره کردند.
تفاهم نامه گسترش همکاری بانکی ایران و ترکیه در راستای تسهیل شرایط دستیابی به هدف مورد توافق رئیسان جمهوری دو کشور مبنی بر دستیابی به تجارت 30 میلیارد دلاری میان ایران و ترکیه امضا شد.
نشست آتی کمیته مشترک بانکی ایران و ترکیه با حضور نمایندگان بانک های تجاری و سازمان های اقتصادی دو کشور، فوریه 2017 در ترکیه برگزار خواهد شد.
تاثیر عملکرد نظام بانکی در ارتقای جایگاه جهانی ایران
وزیر امور اقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی، اخیرا در افتتاحیه ششمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت در تهران گفت، نظام بانکی یکی از مهمترین و موثرترین اجزای نظاماقتصادی در ارتقا جایگاه ایران در سطح بینالمللی است.
علی طیبنیا تاکید کرد، سند چشم انداز توسعه 20 ساله، ایران را به عنوان کشوری توسعه یافته در جایگاه اول اقتصادی علمی و فناوری در سطح منطقه با هویت اسلامی و انقلابی، الهام بخش در جهان اسلام و با تعامل سازنده و موثر در روابط بین المللی ترسیم میکند.
طیبنیا سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب اسلامی برای اقتصاد مقاومتی را بعد از سند چشم انداز توسعه 20 ساله مهمترین سند سیاستی در اقتصاد دانست و گفت: نظام بانکی ایران اصلیترین تامین کننده مالی واحدهای اقتصادی در مسیر بهبود تامین مالی واحدهای تولیدی است.
وزیر اقتصاد ایران، برقراری ثبات و آرامش در فضای اقتصادی ایران را از اولویتهای دولت برشمرد و تاکید کرد، جمهوری اسلامی ایران اکنون به سطح قابل قبولی از شاخصهای اقتصادی رسیده است.
هیأت کارشناسی صندوق بین المللی پول که اواخر سال 2016 به ایران سفر کرده بود، در گزارشی اعلام کرد وضعیت اقتصادی ایران در سال گذشته به میزان قابل ملاحظهای بهبود داشته است.116/111
بیشتر بخوانید:
روحانی :تقویت بانکها برای ارائه تسهیلات به بنگاههای تولیدی، هدف اصلی طرح اصلاح نظام بانکی است