مشکات‌الزهرا صفی، دختر تنیسور ایران در جریان هفته دوم تور جهانی تنیس ترکیه، برای نخستین‌ بار قهرمان تور جهانی شد.

چرا مهم است:

قهرمانی دختر تنیسور ایران در مسابقات جهانی بیان‌گر سرمایه‌گذاری هدفمند جمهوری اسلامی ایران در ورزش زنان است. 

زمینه خبر:

در پایان رقابت‌های بخش دو نفره تور جهانی تنیس ترکیه که امروز شنبه برگزار شد، مشکات‌الزهرا صفی به همراه یار انگلیسی خود، عنوان قهرمانی را به دست آورد.

نکات کلیدی:

تنیسور ایران و یار انگلیسی‌اش در این رقابت‌ها موفق شدند با نتیجه دو بر یک برابر تیمی متشکل از ترکیه و آمریکا به برتری رسیده و عنوان قهرمانی را کسب کنند. 

برای نخستین بار است که یک بانوی ایرانی موفق به کسب عنوان نخست تور جهانی تنیس می‌شود.

نگاه عمیق‌تر:

قهرمانی مشکات‌الزهرا صفی، دختر تنیسور ایران در تور جهانی ترکیه نشان می‌دهد جایگاه زنان نه تنها در ورزش ایران روند رو به رشدی دارد بلکه زنان در سطح جهانی نیز درصدد کسب جایگاه‌های برتر هستند.

سیدرضی عمادی