رئیس اتحادیه جوانان پان آفریکن در بیانیه ای فروش مهاجران به عنوان برده در لیبی را محکوم کرد.

به گزارش ایران پرس، «فرانسین مویومبا» رئیس اتحادیه جوانان پان آفریکن (UPJ) روز دوشنبه در این بیانیه از تصاویر ویدئویی که طی چند روز اخیر با مضمون فروش مهاجران به عنوان برده نزدیک طرابلس، پایتخت لیبی به مبلغ 400 تا 700 یورو از شبکه سی ان ان پخش شد، انتقاد و این جنایت غیر انسانی را غیرقابل قبول دانست.

رئیس اتحادیه جوانان پان آفریکن در این بیانیه با اشاره به اینکه کشورهای آفریقا نمی توانند از این مسئله چشم پوشی کنند،  بر لزوم اشتغالزایی در این قاره تاکید کرد.

«فرانسین مویومبا» توجه بیشتر به جوانان در کشورهای آفریقا و بکارگیری آنها در مشاغل مختلف را ضروری دانست.

رئیس اتحادیه جوانان پان آفریکن از سران کشورهای آفریقا خواست، به وظایف خود در قبال تضمین بازگشت هموطنانشان عمل کنند.

لیبی از زمان مداخله نظامی آمریکا و هم پیمانانش در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در سال 2011 ، صحنه بی ثباتی سیاسی  است.111/135

بیشتر بخوانید :

وضعیت وخیم مهاجران آفریقا در لیبی/ تحلیل

تعهد 48 کشور جهان برای پایان دادن به برده داری نوین