نخست وزیر بنگلادش راه حل نظامی و کشتار مسلمانان را گزینه مناسبی برای حل بحران مسلمانان روهینگیایی ندانست و از دولت میانمار خواست این مشکل را از طریق سیاسی رفع کند.

به گزارش ایرنا، "شیخ حسینه" روز جمعه در گفت وگویی اظهار کرد: بنگلادش نمی تواند تعداد بیشتری از آوارگان مسلمان روهینگیایی را بپذیرد.

وی افزود: دولت بنگلادش در حد توان امکانات لازم از جمله غذا و خدمات بهداشتی را به مهاجران میانماری به این کشور ارائه کرده است.

شیخ حسینه  با اشاره به حمله به کاروان نظامیان میانماری تصریح کرد: بنگلادش اجازه نمی دهد از خاک این کشور اقدامات خرابکارانه علیه کشور های همسایه انجام شود.

بنگلادش مرزهای خود را به روی پناهجویان مسلمان میانماری بسته است.

براساس گزارش دفتر بین المللی مهاجرت در بنگلادش، افزایش حمله نظامیان و بودائیان افراطی میانمار به مسلمانان در دو ماه گذشته و کشتار، تجاوز و به آتش کشیدن خانه های آنان، باعث آوارگی و فرار 21 هزار نفر از مسلمانان روهینگیایی از استان "راخین" به بنگلادش شده است.

براساس گزارش های منتشر شده، دستکم بیش از 30 هزار مسلمانان روهینگیا مجبور به ترک خانه های خود و پناهنده شدن به کشورهای مالزی، بنگلادش، هند، تایلند شده اند.

تعداد مسلمانان روهینگیایی در میانمار بالغ بر 1.1 میلیون نفر می شود و اکثریت آنان در ایالت بحران زده "راخین" ساکن هستند؛ جایی که با موج تازه ای از خشونت ها روبرو هستند.

دولت میانمار این افراد را مهاجران غیر قانونی بنگلادشی می داند و از دادن حق شهروندی به آنان خودداری می‌کند.

مسلمانان روهینگیایی با محدودیت‌های تردد، ازدواج و فرصت‌های اقتصادی مواجه هستند.

میانمار همچنین گزارش های سازمان ملل مبنی بر مهاجرت گسترده مسلمانان روهینگیا از این کشور را رد کرده است.