محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، در واکنش به تجاوزات آمریکا و غرب علیه یمن، اعلام کرد که بیش از ۸ میلیون مبارز یمنی آماده نبرد هستند و از این کشورها خواست تا حملات و محاصره علیه غزه را متوقف کنند.

چرا مهم است:

این اظهارات نشان‌دهنده عزم و اراده جنبش انصارالله برای مقابله با تهدیدات خارجی و حمایت از ملت فلسطین است. این وضعیت می‌تواند به تشدید تنش‌ها در منطقه و افزایش درگیری‌ها منجر شود.

زمینه خبر:

انصارالله به تازگی به حملات هوایی آمریکا و انگلیس علیه یمن واکنش نشان داده و اعلام کرده که این حملات به مناطق مسکونی و غیرنظامی آسیب می‌زند. در عین حال، نیروهای مسلح یمن به عملیات خود برای حمایت از مقاومت فلسطین ادامه می‌دهند.

نکات مهم:

  • انصارالله اعلام کرده که ۸ میلیون مبارز یمنی آماده مقابله با تجاوزات هستند.
  • آمریکا و انگلیس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ به حملات هوایی علیه یمن ادامه می‌دهند.
  • انصارالله به انجام عملیات‌های منحصر به فرد علیه رژیم صهیونیستی و ناوهای آمریکایی در دریای سرخ و اقیانوس هند ادامه می‌دهد.

نگاه عمیق‌تر:

انصارالله با تأکید بر آمادگی خود برای نبرد، به دنبال تقویت موقعیت خود در برابر تهدیدات خارجی و حمایت از جنبش‌های مقاومت در منطقه است. 

keyvanpajooh