حجت الله میرزایی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور سفر چند روزه ای را در اردیبهشت ماه به استان فارس و بازدید از شرکت کشت و صنعت و دامپروری پگاه فارس و کارخانه طیور این استان داشت تا در گفتگو با کارآفرینان و مدیران این شرکتها از ظرفیتهای موجود و بالقوه آنان در تحقق بخشیدن به حمایت از تولید ملی آشنا شود و اقدامات حمایت گر مقتضی را در دستور کار قرار دهد.

چرا مهم است: 

رهبری معظم انقلاب سال جاری را سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام نهادند که بیانگر تأکید بر اهمیت نقش سرمایه‌گذاری در تقویت بخش تولید و بهبود وضعیت اقتصادی کشور است. این شعار، در راستای سیاست‌های کلی نظام و برنامه‌های توسعه‌ای کشور، به بهره‌گیری بهینه از ظرفیت‌های داخلی و ایجاد زیرساخت‌های مناسب جهت جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و بالتبع خودکفایی اقتصادی و توسعه پایدار توجه دارد.

 

زمینه خبر:

شرکت‌های وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری در فارس، در بخش‌های مختلفی از جمله صنایع غذایی، گردشگری، انرژی و حمل‌ونقل فعالیت دارند که توسعه سرمایه‌گذاری در آن‌ها می‌تواند نقش مؤثری در رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در استان ایفا کند.

 

او چه می‌گوید: 

حجت الله میرزایی: طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش و بهره‌ورسازی در بنگاه‌هایی نظیر مجتمع طیور فارس و کشت و صنعت فارس ارائه شده و پس از بررسی، موارد ضروری تصویب و اجرا خواهد شد. 

 

 

آنها چه می‌گویند:

باقر فرهادی، مدیرعامل مجتمع طیور فارس و فعال اقتصادی: نگاه ما در توسعه اقتصادی معطوف به تولید بهینه است تا محصولات با قیمت مناسب و رقابت‌پذیر در سبد معیشتی خانوارها و مصرف‌کنندگان قرار بگیر‌د.

محمدصادق حمیدیان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس: استان فارس آماده میزبانی از سرمایه‌گذاری‌های هدفمند و هوشمندانه در حوزه‌های مختلف اقتصادی است و شرکت‌های وابسته به صندوق بازنشستگی می‌توانند با بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها، به بهره‌وری بالاتر و سودآوری بیشتر دست یابند.

مهرداد صناعی مدیر کارخانه شرکت مجتمع طیور فارس: افزایش ظرفیت تولید می‌تواند ۲۰ تا ۳۰ درصد نیاز گوشت سفید استان را تأمین کند و با توسعه بیشتر، امکان خودکفایی و حذف واردات جوجه یک‌روزه فراهم خواهد شد.

مخترع مرغ سبز دکتر فیاض: ناسالم بودن برخی محصولات پروتئینی، از جمله مرغ، نگرانی‌هایی برای خانواده‌ها ایجاد کرده است.
وی افزود: برخی محصولات پروتئینی غیرقابل اعتماد هستند و باید با دقت بیشتری به سلامت غذا نگاه کرد.

مهدی فرشادفرد مدیرعامل زنجیره ماکان مرغ فارس از نقاط قوت و چالشها گفت: تلفیق تجربه مدیریتی با نوآوری‌های جوانان، موتور محرکه پیشرفت ما بوده است. اگرچه چالش‌های بوروکراسی اداری همواره وجود داشته، اما با توانمندی داخلی و حمایت مسئولین بر این موانع غلبه کرده‌ایم.

باقر فرهادی مدیرعامل مجتمع طیور، دام و آبزیان فارس نیز از زحمات و مشقات اولیه در این شرکت یاد کرد و گفت: محصولات این شرکت به‌ویژه خوراک آبزیان مورد استقبال کشورهای همسایه قرار گرفته و تقاضای مستمری برای صادرات وجود دارد.

طالبی مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری پگاه فارس هم به مدیریت موفق شرکتش بر چالش خشکسالی اشاره کرد و گفت: این واحد با ٨هزار راس دام، شامل ٣۵٠٠ دام دوشا و ٣٧٠٠ دام مولد، توانسته تولید شیر را از ۵٠ تا ٦٠ تن در روز به ١۵٠ تن افزایش دهد. 

 

نگاه عمیق‌تر:

عرض حال چالشها و موفقیتهای این تولید گران و کارافرینان و همتایان آنها در سراسر کشور توجه به برخی نکارات را برای پشتیبانی از تولید ملی می‌طلبد که تأمین امنیت سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی، تسهیلگری دولت و ایجاد زیرساخت‌های لازم، تسهیلگری دولت و ایجاد زیرساخت‌های لازم جهت افزایش بهره وری تولید، و اصلاح نظام بانکی در زمره آنها به شمار می روند. 


 

seyed mohammad kazemi