ایران پرس: در حالیکه افکار عمومی به شدت از جنایت قاتلی که با کمال خونسردی، خون همسرش را در اهواز بر زمین ریخت، جریحه دار شده؛ برخی بر این باورند که ممکن است مرد قاتل، حتی پس از اعدام، بعنوان قهرمان قبیله و عشیره خود نامش در تاریخ جامعه محلی باقی بماند.

"دولت اجازه نخواهد داد که روند دادگاه و محاکمه مهاجم، به فرصتی برای او (قاتل) و تبلیغ خود و عقایدش تبدیل شود. او یک جنایت‌کار و یک افراطی‌ست. ولی وقتی من از او صحبت می‌کنم، او حتی نامی نخواهد داشت".
این دو جمله از فردی نقل می شود که آرامش کشورش در اسفند ۱۳۹۷ با حمله به نمازگزاران مسجد یکباره در غوغای جنایتی فرو رفت. 
تا آن روز کمتر کسی نام نیوزیلند را در صدر اخبار بخصوص خبرهای حوادث شنیده بود اما جنایتکار مورد اشاره با حمله به نمازگزاران مساجد کرایست‌چرچ نام نیوزلند را نه فقط از زمره اخبار فرحبخش خارج بلکه آن را وارد سرخط اخبار بد و تکان دهنده کرد.
بله گوینده این دو جمله "جاسیندا آردرن" نخست وزیر نیوزیلند است.

وی در واکنش به حادثه تروریستی که به مسجد مسلمانان کشورش شد؛ گفت که کاری خواهد کرد تا از این جنایتکار نامی در تاریخ باقی نخواهد ماند و او به اهدفش نخواهد رسید.
حمله تروریستی به نمازگزاران 2 مسجد در نیوزیلند 

ما ایرانی ها هم امروز در غوغای رسانه‌ای قتلی گرفتار شده ایم که ابعاد فجیع آن دل هر ایرانی را می آزارد اما از سوی دیگر توجیه و دلیل تراشی برای یک جنایت روشن در روز روشن می تواند ذهنیتی بیمار و افراطی را در فضای رسانه ای کشور ترویج کند.

مونا حیدری دختر نوجوان ایرانی اهل اهواز توسط شوهرش به قتل می رسد و شوهر با نمایش سر بریده این دختر در کوی و برزن افکار عمومی ایران و جهان را جریحه دار می کند.
حال که اوضاع تا حدودی آرام تر شده و تنش های عصبی جامعه پس از سپری شدن چند روز کمتر شده می توان بهتر در این باره قضاوت کرد و اینگونه نوشت که؛
اگر قاتل اهوازی می خواهد بگوید که با سر بریدن همسرش غیرت یک ایرانی، یک مرد، یک عرب، یک همسر را به نمایش گذاشته ما هم با نام نبردن از او، او را به فراموشخانه تاریخ می سپاریم تا شاید عبرتی باشد برای کسانی که ارزش‌های انسانی را به انحطاط کشیده اند.

حسین امیری