به گزارش خبرگزاری ایران پرس، کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه شامگاه جمعه در سخنانی در این آیین با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصههای داخلی و خارجی، از تغییر ساختار قدرت در عرصه بینالملل، شکلگیری محور مقاومت و احیای رویکرد استیفای حق فراموش شده ملت فلسطین به عنوان برخی رهاوردهای جهانی انقلاب یاد کرد.
سفیر ایران در مسکو گفت: گفتمان انقلاب اسلامی که امام خمینی مبدع آن بود، بر مبنای فطرت بشری، شعار مقابله با ظالمان و حمایت از مظلومان را طرح و پیگیری کرد که در نتیجه آن، محور مقاومت در جهان شکل گرفت.
وی افزود: در قالب این گفتمان، مظلومان عالم که متفرق بودند، حول این گفتمان در کنار هم قرار گرفتند و این موضوع سبب شد که مظلومیت مردم فلسطین و لزوم احقاق حق آنها در جهان، برجسته شود.
جلالی اظهار داشت: آمریکا از درک تحولات منطقه خاورمیانه ناتوان است و جریان مقاومت در محدوده سرزمینی کوچکی در نوار غزه و دیگر گروههای مقاومت در منطقه سبب شده است که آمریکا و رژیم صهیونسیتی در آزمون قدرت سخت نیز شکست متحمل شوند.
وی مبتنی بودن انقلاب اسلامی بر فطرت انسانها را دلیل اقبال گسترده از این گفتمان دانست و گفت: غرب به دلیل معیارهای مادی قادر به درک این واقعیت و دلیل همگرایی ملتهای منطقه در محور مقاومت نخواهد بود.
همچنین مراسم بزرگداشت چهلوپنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی شامگاه جمعه با حضور شخصیتهای سیاسی و پارلمانی ایرلند، سفرا، دیپلماتها، نمایندگان کشورهای مختلف، ایرلندیهای علاقهمند به ایران و همچنین ایرانیان مقیم در دوبلین برگزار شد.
کاظم شریف کاظمی کاردار سفارت جمهوری اسلامی ایران در ایرلند در این مراسم در سخنانی با تبریک بهار انقلاب به رهبری حضرت امام خمینی (ره)، به تشریح اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی پرداخت.
وی با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی، علمی، صنعتی و فرهنگی تاکید کرد که دولت و ملت ایران در پرتو انقلاب اسلامی به عنوان یک قدرت مستقل در جهان شناخته میشوند.
شریف کاظمی در همین حال جنگ تحمیلی، تحریم، فشار حداکثری و سیاهنمایی علیه برنامه صلحآمیز اتمی ایران را بخشی از هزینه حفظ استقلال برشمرد اما تصریح کرد که این تحولات باعث توقف قطار پیشرفت انقلاب اسلامی نشده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به روابط میان ایران و ایرلند اشاره کرد و بازگشایی سفارت دوبلین در تهران طی سال جاری را نشانه اهمیت روابط دوجانبه دانست.125