تهران- ایران پرس: مراسم بزرگداشت درگذشت دکتر مسلم بهادری از اساتید نامدار و پیشکسوت پزشکی نوین با حضور دکتر ولایتی و جمعی از پزشکان، کادر درمان و خانواده مرحوم دکتر بهادری در سالن امیر کبیر بيمارستان مسیح دانشوری روز سه شنبه ۶ اردیبهشت ماه برگزار شد.

دکتر مسلم بهادری استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس دفتر ارتباط با دانش آموختگان این دانشگاه پنجشنبه اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ چشم از جهان فروبست. مرحوم دکتر مسلم بهادری در سال ۱۳۰۵ در تنکابن به دنیا آمده بود.

وی در سال ۱۳۳۳ از دانشکده پزشکی فارغ التحصیل شد. وی استاد آسیب‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران بود.

استاد بهادری پس از طی دوره‌های استادیاری و دانشیاری از سال ۱۳۴۶ و به مدت ۳۰ سال به عنوان استاد تمام دانشگاه خدمت کرد و با وجود اینکه در ۱۳۷۶ به مقام بازنشستگی رسید اما پس از بازنشستگی هم در گروه آسیب‌شناسی و در دانشگاه علوم پزشکی تهران فعالیت داشت.

کتابخانه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به افتخار او کتابخانه بهادری نامگذاری شده است.

دکتر مسلم بهادری استاد ممتاز دانشگاه و ریاست فرهنگستان علوم پزشکی در بخش دانش‌های بنیادین (علوم پایه) را بر عهده داشت.

استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۳۹۷ زمینی به مساحت تقریبی ۱۷ هزار متر مربع برای احداث مرکز درمانی و خدماتی در منطقه افشره تنکابن وقف کرد.

دکتر مسلم بهادری همچنین از اساتید مدعو دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و از پایه گذاران مرکز تحقیقات سل و بیماران ریوی مسیح دانشوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و عضو شورای علمی و شورای عالی این مرکز بود. از مهمترین اقدامات او می‌توان به راه اندازی بیوپسی پونکسیونل از راه پوست برای کلیه، ریه، پلور و استخوان اشاره کرد.

استاد بهادری در طی سال ها فعالیت آموزشی و پژوهشی با انجام صدها طرح تحقیقاتی در زمینه‌های مختلف پاتولوژی جوایزی دریافت کرده و طرح پژوهشی وی در سال ۱۳۶۵ در مورد پلاسماسل تومور، برنده جایزه بهترین پژوهش شد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، در ابتدای مراسم بزرگداشت این استاد برجسته که با قرائت قرآن کریم توسط استاد حامد شاکرنژاد قاری بین المللی آغاز گردید، دکتر ولایتی طی سخنانی ضمن تسلیت شهادت امام علی (علیه السلام)، درگذشت دکتر بهادری را تسلیت گفت و افزود: وی یکی از گنجینه های پزشکی ایران و چهره ای شاخص در قطب پزشکی و علمی کشور محسوب می شود و فعالانه در تمام مراحل زندگی با جدیت در صحنه‌های پزشکی شرکت داشت.

در ادامه مراسم دکتر زالی رئیس ستاد مبارزه با کرونای استان تهران نیز طی سخنانی به بیان ابعاد شخصیتی استاد دکتر بهادری پرداخت و گفت: ایشان یک پزشک برجسته بود و امروز  ابعاد زندگی و شخصیتی دکتر بهادری همانند کلاس درس در اختیار ره پویان خواهد بود. / 114