به گزارش خبرگزاری ایران پرس، سردار اسماعیل احمدیمقدم، رییس دانشگاه دفاع ملی گفت: تجاوز وحشیانه رژیم غاصب اسرائیل که توسط حامیانش علیه مردم غزه رخ داده را محکوم میکنیم.
احمدیمقدم ابراز امیدواری کرد که این سلسله نشست ها بتواند منجر به شکست اسراییل و پیروزی جبهه مقاومت و مردم غزه شود.
در ادامه، محمدرضا حسینی، فعال حقوق بشر گفت: 226 روز از جنگ خونین در غزه میگذرد، حملات رژیم صهیونیستی به غزه همچنان ادامه دارد، و تعداد شهدای غزه از هفتم اکتبر گذشته تاکنون به 35 هزار و 386 نفر و تعداد مجروحان هم به 79 هزار و 366 نفر رسیده است.
وی افزود: از زمان آغاز جنگ غزه بحث کمکهای تسلیحاتی کشورهای مختلف جهان به رژیم صهیونیستی جهت استفاده از آنها برای کشتار مردم فلسطین یکی از بحثهای اصلی مربوط به روند جنگ بوده است.
فعال حقوق بشر اظهار داشت: برخی کشورها نظیر آمریکا گرچه به دنبال فریب افکار عمومی دنیا هستند، اما همچنان به عنوان اصلیترین تأمین کننده تسلیحات استفاده شده در نسلکشی غزه مطرح هستند.
محمدرضا حسینی بیان کرد: این میان ایالات متحده آمریکا اصلیترین تأمین کننده سلاح برای اسرائیل محسوب میشود و آلمان و ایتالیا در رتبههای بعدی قرار دارند. کانادا و هلند هم که از تأمین کنندگان بزرگ سلاح برای رژیم صهیونیستی محسوب میشوند از جمله ارسال فسفر سفید که سلاح ممنوعه نیز میباشد.
نسل کشی در غزه باید مستند سازی شود
سرگئی بابورین، نماینده روسیه در نشست حقوقی سوم از سلسله نشست های بین المللیِ بررسی ابعاد حقوقی جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان در غزه گفت: باید نسل کشی صورت گرفته توسط اسراییل تک تک مستند سازی شود. باید برای تک تک شهدای غزه و نحوه شهادت آنها پرونده تشکیل شود.
وی در ادامه به دو پیشنهاد دیگر به نمایندگی از کشورش اشاره کرد و گفت: تمامی قطع نامه های که در خصوص فلسطین توسط سازمان ملل اجرای نشده کنار روند، و قطعنامه جدیدی برای فلسطین بدون دخالت اسراییل مشخص شود، به این معنی که فلسطین نباید دو بخشی شود بلکه یک کشور واحدی شود.
سرگئی بابورین اظهار داشت: موضوع بعدی اورشلیم است که نباید مرکز صهیونیست ها باشد، و در عرصه جهانی باید برای فلسطین پایتخت مشخص شود، و اگر باز اسراییل به تعهداتش عمل نکند، مطمئن هستم که شاهد نابودی اسراییل خواهیم بود.
در این مراسم میهمانانی از کشورهای روسیه، سوریه، لبنان، عراق، فلسطین، موریتانی، برزیل، پاکستان، ونزوئلا، مصر، غنا، و نیجریه حضور یافتند.
از جمله محورهای علمی نشست های حقوقی میتوان به جنایات بین المللی ارتکابی رژیم صهیونیستی در غزه، حق بر دفاع مسلحانه مردم فلسطین علیه اشغالگری، حقوق و تعهدات جامعه بین المللی در حمایت از مردم غزه، ظرفیتهای مراجع ملی و بین المللی در تعقیب مرتکبین جنایات در غزه و چالش های آن و سنجش نقضهای فاحش حقوق بشردوستانه در ترازوی حقوق بین الملل میتوان اشاره کرد.
116