به گزارش خبرگزاری ایران پرس، سیدمناف هاشمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک در این مراسم بیان کرد: کمیته ملی المپیک در راستای سیاستهای ٱ-آی-سی و منشور المپیک و در راستای شعار «صلح-دوستی- جوانمردی» و حمایت از فیلمهای ورزشی و تلاش تلاشگران این عرصه حمایت خود را یک سال و نیم پیش شروع کرده و در قالب یک جلسه شورای سیاست گذاری با مشارکت و تلاش و کمک دستگاههایی که در کنار کمیته ملی المپیک قرار گرفتند برنامه خود را آغاز کرده است.
وی یادآور شد: چهاردهمین دوره جشنواره فیلمهای ورزشی ایران با حمایت کمیته ملی المپیک و همراهی وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی پارالمپیک، شهرداری تهران، سازمان صداوسیما و سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حمایت میشود و با مشارکت این جمع در قالب یک تامین مالی و پشتوانه حمایتی مباحث سیاست گذاری و هم مباحث اجرایی را آغاز کرده است و امیدواریم بتوانیم بهترین نتایج را در طول چند روز آینده کسب کرده و چهاردهمین دوره را نیز به نحو احسن به پایان برسانیم.
دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: ۷۹۸ اثر در طول این ایام بررسی و داوری شده است و از این ۷۹۸ اثر، ۸۳ اثر داخلی و ۴۳ فیلم از فیلمهای خارجی به فینال راه یافتهاند که از آنها تقدیر به عمل خواهد آمد.
هاشمی با بیان اینکه از ایران نیز فیلمهایی به میلان ارسال شده است، خاطر نشان کرد: جشنواره بینالمللی فیلمهای ورزشی ایران به عنوان نماینده انحصاری فدراسیون جهانی فیلم ورزشی (FICTS) با حمایت کمیته ملی المپیک و همراهی وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی پارالمپیک، شهرداری تهران، سازمان صدا و سیما و سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که تا ۹ آذرماه امسال در سینما فلسطین برگزار خواهد شد.
حوزه فیلم و سینما یکی از ابزارهای مهم در عرصه فرهنگ در ورزش است
عبدالحمید احمدی، رئیس شورای سیاست گذاری این جشنواره گفت: جشنواره فیلمهای ورزشی یک جریان در رشد و توسعه فرهنگ و ورزش است. بدون توسعه فرهنگ نمیتوانیم در ورزش موفق باشیم.
احمدی بیان کرد: حوزه فیلم و سینما یکی از ابزارهای مهم در عرصه فرهنگ در ورزش است.
وی بیان کرد: کشورمان یکی از پایگاههای شانزده گانه فدراسیون جهانی فیلمهای ورزشی است. فیلمهای ورزشی باعث تقویت همبستگی اجتماعی شود و باعث تقویت ارتباطات فرهنگی شود و برای نسل جوان الهامبخش خواهد شد تا بیشتر فعالیتهای ورزشی داشته باشند.
جشنواره برای همه است
سیدمجتبی علوی دبیر جشنواره فیلم های ورزشی گفت: پس از بازبینی آثار ایرانی در ۷ بخش سینمایی، داستانی کوتاه و بلند، مستند کوتاه و بلند، نماهنگ و پویانمایی ۸۵ اثر به مرحله داوری راه پیدا کردند.
وی افزود: در این دوره در مجموع حدود ۶۳۰ اثر از ایران و ۷۲ کشور آثار خود را برای حضور در جشنواره ثبت کردهاند که اسامی آثار راه یافته به بخش مسابقه در بخش ملی و بین الملل به زودی اطلاع رسانی میشود. از ۸۰۰ فیلم شاید حتی ۲ فیلم هم درباره المپیک نباشد. جشنواره برای همه است و امیدوارم دورههای بعد به طور جدیتر برگزار شود.
جشنواره بینالمللی فیلمهای ورزشی ایران به عنوان نماینده انحصاری فدراسیون جهانی فیلم ورزشی FICTS با حمایت کمیته ملی المپیک و همراهی وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی پارالمپیک، شهرداری تهران، سازمان صدا و سیما و سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۶ تا ۹ آذر امسال برگزار میشود.
در این دوره بیشترین فیلم های بخش بین الملل به ترتیب از هند، آمریکا، برزیل، روسیه، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و ترکیه به جشنواره ارسال شده است.
116