به گزارش ایران پرس؛ تصویب این قانون درحالی است که دیوان عالی بحرین روز دوشنبه تجدیدنظر در حکم انحلال جمعیت اسلامی ملی الوفاق این کشور را وارد ندانست و رای به انحلال آن داد.
پیشتر دادگاهی در بحرین درتاریخ ۱۷ ژوئیه ۲۰۱۵ حکم انحلال جمعیت الوفاق و مصادره اموال این گروه و انتقال آن به خزانه دولت را داده بود.
جمعیت سیاسی الوفاق، بیش از ۷۰ هزار عضو رسمی در بحرین دارد و در سال ۲۰۱۰ نیز نامزدهای این حزب همگی در انتخابات مجلس رای آوردند و ۶۴ درصد کل آرا مردم را به خود اختصاص دادند.
نمایندگان جمعیت الوفاق سال ۲۰۱۱ در اعتراض به هجوم مسلحانه ارتش بحرین با حمایت و همراهی امارات و عربستان به تجمع مسالمتآمیز مردم در میدان "اللؤلؤة" در منامه، پایتخت بحرین، بطور جمعی از مجلس بحرین استعفاء کردند.
براساس این گزارش؛ یکی دیگر از جمعیتهای سیاسی منحل شده جمعیت «وعد» است که به همراهی "الوفاق" و دیگر جمعیتهای سیاسی مانند "الوحدوی"، "الاخاء" و غیره از سال ۲۰۱۱ تاکنون انتخابات مجلس بحرین را تحریم کردند.
این تحریم باعث کاهش چشمگیر حضور مردم در انتخابات شده؛ به نحوی که نامزدها با تعداد آرا بسیار پایین وارد مجلس شده و تعداد رای کسب شده توسط برخی از ۱۵۰ رای بیشتر نبوده است.
مردم بحرین خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن دولتی منتخب در کشورشان هستند؛ این مطالبات مشروع مردم بحرین سبب انقلاب مردمی ضد رژیم آل خلیفه در 14 فوریه 2011 شده است و هنوز هم ادامه دارد. 134/112
بیشتر بخوانید:
معاون دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین: آل خلیفه به دنبال تسویه حساب با ملت بحرین است
تظاهرات مردم بحرین در محکومیت جنایات آل خلیفه/ عفو بین الملل: رژیم بحرین به خشونت متوسل شده است
جمعیت اسلامی الوفاق بحرین: آمریکا و انگلیس مسئول ناآرامیهای بحرین است