به گزارش خبرگزاری ایران پرس، بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، بارش باران و برف ممکن است ردپای ویروس کرونا را روی نیمکت ها یا سایر اشیا در فضای بیرون رقیق کند اما این باور وجود ندارد که انتقال ویروس از روی سطوح از عوامل اصلی گسترش این بیماری همهگیر است.
به گفته محققان در عوض این نگرانی در مورد سرمای هوا وجود دارد که درجه حرارت پایین باعث می شود مردم بیشتر در محیط های بسته به ویژه اماکن شلوغ حضور داشته باشند و شرایطی برای گسترشِ آسانتر ویروس فراهم شود.
مطالعات نشان داده که درصد قابل توجهی از میزان شیوع کرونا در میان اعضای خانواده اتفاق می افتد که افراد از فضاهایی مانند آشپزخانه و حمام به طور مشترک استفاده میکنند.
همچنین سازمان جهانی بهداشت و دیگر سازمانهای مرتبط هشدار دادهاند که در فضاهای داخلی با تهویه نامطلوب، انتقال ویروس به راحتی انجام میشود زیرا کرونا میتواند در هوا پخش شود و ذرات عفونی ممکن است برای چند ساعت در هوا معلق بمانند.
ویروس کرونا اغلب در فضاهای باز منتقل نمیشود، زیرا هوای تازه، ذرات ویروس را پراکنده میکند و در عین حال افراد نیز راحتتر میتوانند فاصله فیزیکی خود با دیگران را حفظ کنند؛ با این حال کارشناسان هشدار میدهند که حضور طولانی مدت افراد در محیط های باز بدون داشتن ماسک هم گسترش کرونا را امکان پذیر میسازد.
کارشناسان سلامت معتقدند بهترین راه برای جلوگیری از انتقال ویروس استفاده از ماسک در محیط های عمومی، رعایت فاصله حداقل دو متر از دیگران و شستن مرتب دستها است.
117
بیشتر بخوانید:
کرونا در کودکان چه علائمی دارد؟
کدام داروی سنتی برای درمان کرونا مجوز دارد ؟