به گزارش روز چهارشنبه ایران پرس به نقل از رادیو اوکاپی، «امینه محمد» ضمن تاکید بر تحکیم قانون برابری انسانها، اعلام کرد، این قانون امکان پایان دادن به خشونت جنسی و اقدامات غیراخلاقی که زنان و کودکان متحمل آن می شوند را فراهم می کند.
امینه محمد همچنین پایان دادن به مصونیت از مجازات عاملان خشونت های جنسی و اقدامات غیراخلاقی علیه زنان در کنگورا خواستار شد.
معاون دبیرکل سازمان ملل و «پرامیلیا پاتن» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور اقدامات غیراخلاقی، از دولت کنگو خواستند تا چالش های متعدد در زمینه اقدامات غیراخلاقی و خشونت های جنسی در این کشور را از میان بردارد.
از زمان خودداری «ژوزف کابیلا» رئیس جمهوری کنگو، از کناره گیری در پایان دوران ریاست جمهوری اش در ماه دسامبر، ناامنی و خشونت در بخش بزرگی از این کشور تشدید شده است.118/112
بیشتر بخوانید:
آزادسازی منطقه ای راهبردی در کنگو از اشغال شبه نظامیان
7 کشته و 82 زخمی در جریان برپایی یک کاروان تبلیغات انتخاباتی در جمهوری کنگو
سازمان ملل خواستار شناسایی عاملان خشونت ها در مرکز کنگو شد