شماری از اعضای مجلس نمایندگان لیبی در اعتراض به حمله نیروهای موسوم به "ارتش ملی" به طرابلس در جلسات این مجلس شرکت نمی‌کنند.

به گزارش ایران پرس، بیش از دوهفته است که برخی از اعضای مجلس نمایندگان لیبی در اعتراض به حمله ژنرال "خلیفه حفتر" فرمانده نیروهای موسوم به "ارتش ملی" به طرابلس، پایتخت در نشست های این مجلس شرکت نمی کنند.

مجلس نمایندگان لیبی کمیته ای تشکیل داده است تا نمایندگانی را که سوگند یاد کرده اند اما در جلسات این مجلس شرکت نمی کنند، از عضویت در مجلس نمایندگان لیبی خارج کنند.

براساس این گزارش، اوایل هفته گذشته 47 نفر از اعضای مجلس نمایندگان لیبی در طرابلس تشکیل جلسه دادند و ضمن انتخاب هیئت رئیسه جدید، بیانیه ای در محکومیت حمله نیروهای "حفتر" به طرابلس صادر کردند. 

مطابق این گزارش، این نمایندگان ضمن تاکید بر لزوم حفظ وحدت و تمامیت ارضی لیبی، توقف جنگ در پایتخت و بازگشت نیروهای نظامی به مکان اولیه خود را خواستار شدند. 

برگزاری نشست شماری از اعضای مجلس نمایندگان در طرابلس، با اعتراض دیگر اعضای این مجلس مواجه شد.

در نشست مجلس نمایندگان لیبی که دوشنبه گذشته در طبرق برگزار شد، برخی نمایندگان عنوان کردند که  شرکت نکردن در نشست های این مجلس به هیچ وجه پذیرفتنی نیست و نمایندگانی که در طرابلس تشکیل جلسه دادند، خواهان تجزیه کشور هستند و باید عضویت این افراد در مجلس نمایندگان لیبی لغو شود.

لیبی از زمان انقلاب 2011 مردم این کشور که به سرنگونی حکومت "معمر قذافی" دیکتاتور معدوم لیبی منجر شد، با مداخله آمریکا و برخی کشورهای اروپایی و منطقه درگیر خشونت و بی ثباتی سیاسی شده است. ­

از  چهار سال پیش لیبی بر اثر اختلافات میان احزاب و گروه‌ها، دارای دو پارلمان؛ (پارلمان طبرق در شرق و پارلمان طرابلس، پایتخت لیبی) و دو ارتش است.

پارلمان طبرق مورد حمایت ارتش ملی لیبی به فرماندهی "خلیفه حفتر" بوده و دولت وفاق ملی "فائز سراج" که مورد حمایت جامعه بین الملل است، در شهر طرابلس مستقر است.

139/118

بیشتر بخوانید:

2 کشته براثر حمله تروریستی به یک منطقه نفتی لیبی

موگرینی: اروپا از آتش بس در لیبی حمایت می‌کند

حمله هوایی به پایتخت لیبی؛ دستکم 6 نفر کشته شدند

تسلط نیروهای دولت وفاق لیبی بر بیشتر قسمت‌های فرودگاه "طرابلس"