به دنبال پایان مهلت تعیین شده ازسوی تشکیلات خودگردان فلسطین به جنبش حماس برای واگذاری باریکه غزه به دولت توافقی فلسطین، این تشکیلات حدود 30 درصد از بودجه باریکه غزه را قطع خواهد کرد.

به گزارش ایران پرس، یک مسوول عالیرتبه فلسطینی در این باره به روزنامه الحیات چاپ لندن گفت، تشکیلات خودگردان فلسطین تا دیروز، سه شنبه، به جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ( حماس ) مهلت داده بود تا کنترل باریکه غزه را به دولت توافقی فلسطین واگذار کند و با پایان این مهلت و عدم پاسخگویی جنبش حماس، تشکیلات خودگردان برای بازپس گیری این منطقه به اقدامات عملی روی آورده است.

این در حالی است که تشکیلات خودگردان فلسطین ماه مارس نیز 30 درصد از حقوق 60 هزار کارمند خود را در باریکه غزه، کاهش داد که این اقدام تشدید بحران اقتصادی در این منطقه و اعتراضات مردمی را درپی داشت.

یکی از مسوولان جنبش حماس در گفت وگو با روزنامه الحیات اظهار داشت، جنبش حماس فشارهای تشکیلات خودگردان را نخواهد پذیرفت زیرا تشکیلات خودگردان قصد دارد کنترل کامل باریکه غزه را به دست بگیرد و درصورت پذیرفتن شروط آن، خلع سلاح جنبش حماس، اقدام بعدی این تشکیلات خواهد بود.

این مسوول جنبش حماس با تاکید بر این که به تهدید و ارعاب تن نخواهیم داد، خاطرنشان کرد، مشارکت ملی، خواست جنبش حماس است.

جنبش حماس در ابتدای ماه گذشته با بیان این که دولت وفاق فلسطین به انجام مسوولیت هایش در قبال باریکه غزه بی تفاوت است، کمیته ای اداری برای اداره امور این منطقه تشکیل داد.

اخیرا «محمود عباس»، رییس تشکیلات خودگردان فلسطین تهدید کرده بود که برای وادار کردن جنبش حماس به واگذاری کنترل باریکه غزه به دولت فلسطین، تدابیر بی سابقه ای را اتخاذ خواهد کرد.

باریکه غزه از سال 2007 تا کنون تحت محاصره همه جانبه رژیم صهیونیستی قرار دارد. بیکاری در این منطقه به بیش از 40 درصد افزایش یافته و فقر و مشکلات معیشتی مردم نیز روند صعودی دارد. با این حال، تشکیلات خودگردان فلسطین با تصمیمات خود و پیگیری سیاست های تبعیض آمیز، بر شدت مشکلات مردم این باریکه می‌افزاید.  125/112

بیشتر بخوانید:

 تصمیمات اقتصادی تشکیلات خودگردان فلسطین؛ تبعیض علیه غزه / تحلیل

افشاگری تحلیلگر اسرائیلی درباره همکاری امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی

جنبش حماس : تسلیم توطئه ها نخواهیم شد