به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «ستار هاشمی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز دوشنبه در همایش «تحول دیجیتال، افق آینده» اظهار داشت: بحث دولت الکترونیک به صورت طبیعی پیچیدگیهای زیادی داشته و ابعاد متفاوتی دارد.
هاشمی با بیان اینکه ما در برنامه هفتم توسعه هم تکالیف متعددی برای دستگاههای مختلف داریم، گفت: از قانون دادهها و اطلاعات ملی که میتواند به تحقق دولت الکترونیک کمک کند، نیز مورد استفاده قرار می یگرد.
وی تاکید کرد: از جمله مسائلی که در بحث دولت الکترونیک به صورت ویژه مد نظر قرار دارد بحث توانمندسازی افرادی است که نقش موثری در بحث تحول دیجیتال و شکل گیری دولت الکترونیک خواهند داشت.
وزیر ارتباطات در بحث زیرساختهای فناوری و سامانهها نیز تصریح کرد: ما در دستگاههای مختلف شاهد سامانههایی به صورت جزیرهای هستیم که عملاً ارتباط بین این سامانهها به عنوان یک ضرورت در دولت الکترونیک هست که امیدواریم با توجه به برنامهریزی انجام شده و تکالیفی که وجود داره بتوانیم یکپارچگی این سامانهها رو در دستور کار قرار بدیم و بتوانیم دولت الکترونیک و دولت هوشمند به معنی واقعی را در دولت چهاردهم ارائه بدهیم.
«محمدمحسن صدر» معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات نیز طی سخنانی در همایش «تحول دیجیتال، افق آینده» تاکید کرد: "امروز تنها راه حل برطرف کردن مشکلات و مسائل کلان کشور استفاده از ابزار فناوری اطلاعات است."
رئیس سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه زندگی مردم ثانیه به ثانیه در حال تغییر است، اظهار داشت: با ابزار و شکل گیری سازمان های نوین مبتنی بر فناوری اطلاعات باید به جامعه خدمت کنیم.
«علاءالدین رفیع زاده» معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور هم در این همایش در خصوص سرعت پیشرفت دیجیتال و تاثیر آن در زندگی مردم گفت: علی رغم تلاش ها، خدماتی که دولت ارائه می دهد مردم به راحتی به سهولت و دریافت نمیکنند.
رفیع زاده گفت: من باید تاکید کنم که در دولت چهاردهم دیگر بهانهای برای کارکرد ضعیف نداریم و تلاشها در راستای بهبود ارائه خدمات خواهد بود.
هدف از برگزاری این رویداد یک روزه، تمرکز بر احکام برنامه هفتم توسعه و پرداختن به بحثهای نظیر دولت هوشمند، امنیت فضای تبادل اطلاعات و استقرار نظام حکمرانی دادهها اعلام شده است.
117