کیت‌های مولکولی، با قابلیت تشخیص سویه جدید اومیکرون به همت دانشمندان ایرانی ساخته شد.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، مجموعه کیت‌های استخراج «ژنوم کرونا»، بر پایه سیلیکا محصول فناورانه یکی از شرکت‌های دانش بنیان ایرانی است که با شیوع سویه جدید اومیکرون در کشور توانست نیازهای کشور برای استخراج ژنوم کرونا و تشخیص آن را تامین کند.

دکتر «محمدباقر محمودی» مدیر عامل شرکت دانش‌بنیان ژیوان زیست فناوری روژه در گفت‌وگویی گفت: این شرکت یکی از بزرگترین شرکت‌های تولیدکننده این کیت‌ها به شمار می‌رود و در پاندمی کرونا نیز تامین کننده کیت‌های استخراج این ویروس بودیم.

محمودی با بیان اینکه این شرکت اولین تولیدکننده کیت‌های افتراقی ویروس آنفلوآنزا از ویروس کووید- 19۹ از نوع  A‌ و B بوده است، افزود: هر سویه جدیدی از این ویروس که وارد ایران می‌شود، لازم است تا کیت‌های تولید شده مورد بررسی قرار گیرند.

این محقق، با تاکید بر اینکه کیت تولیدشده در این شرکت قادر به تشخیص بیماری در مبتلایان به کرونا و به‌ویژه سویه اومیکرون است، گفت: چند کیت برای تشخیص تولید کردیم که یک دسته آن مربوط به استخراج ویروس می‌شود که در سال اول شیوع این ویروس تا 90 درصد نیاز کشور را تامین کردیم و به تدریج شرکت‌های دیگری وارد این عرصه شدند.

117

بیشتر بخوانید:

از وضعیت قرمز کرونا در کشور تا هشدار درباره میزان خطرات بالای اومیکرون