به گزارش ایران پرس؛ جبران باسیل دوشنبه شب در نشست خبری مشترک با فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: اگر همه جهان، مقاومت را نماد تروریسم قلمداد کند، این مسئله باعث تغییر واقعیت و تبدیل مقاومت به نماد تروریسم نمی شود.
فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز در این نشست خبری، گفت: موضع بریتانیا در مورد حزب الله تأثیری بر مواضع اتحادیه اروپا در قبال این حزب ندارد.
دولت بریتانیا روز دوشنبه در همنوایی با تل آویو و واشنگتن علیه جریان مقاومت، فعالیت جنبش حزب الله را در این کشور ممنوع کرد.
«ساجد جاوید» وزیر کشور بریتانیا روز دوشنبه با این ادعا که جنبش حزب الله لبنان، تهدیدی علیه امنیت بریتانیا است، از اضافه شدن نام این گروه به فهرست گروه های تروریستی خبر داد.
ساجد جاوید، با دروغ پردازی و بدون اشاره به نقش تاثیرگذار و مثبت جنبش حزب الله در مقابله با گروه های تروریستی همچون داعش مدعی شد که حزبالله همچنان به اقدامات خود برای بیثبات کردن وضع شکننده خاورمیانه ادامه میدهد.118
بیشتر بخوانید:
انتقاد مکرون از تحریم سیاسی حزب الله لبنان
تحریم دولت بریتانیا علیه حزب الله لبنان