ایران‌پرس: جنگ غزه باردیگر عیار حقوق‌بشر غربی را محک زد؛ رعایت و تضمین حقوق‌بشر نخستین حق برای هر انسان در جامعه‌ای است که با آرامش و امنیت زندگی کند و قربانی جنایت و جنگ هدفمند نشود. این روزها اما این حق اولیه زندگی در غزه نه فقط رعایت نمی‌شود، بلکه قلب حقوق‌بشر هدف گرفته شده است و محافل سیاسی و رسانه‌ای غرب ازجمله بریتانیا و آمریکا فقط نظاره‌گر جنایت صهیونیست‌ها در غزه هستند.

سید «مهدی حسینی‌متین»، کاردار سفارت ایران در لندن به خبرنگار ایران‌پرس گفت: "متاسفانه نوعی استاندارد دوگانه در رفتار رسانه‌های انگلیسی به‌نفع رژیم صیهونیستی حاکم است و حملات ددمنشانه این رژیم به غزه را پوشش نمی‌دهند." 
«علي الديلمي»، وزیر حقوق بشر یمن هم در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایران‌پرس در صنعاء گفت: 
"مخالفت آمریکا با قطعنامه پیشنهادی روسیه برای آتش‌بس در غزه، نشان می‌دهد آمریکا همچنان به‌دنبال کشتار زنان و کودکان فلسطینی است و به حقوق‌بشر توجهی ندارد."   
«بیژن گرامی»، سفیر ایران در غنا نیز در گفت وگو با ایران‌پرس اظهار کرد:
"رژیم اسرائیل مردم فلسطین را به ترک سرزمین خود مجبور می‌کند و چنین رفتاری نقض قوانین حقوق‌بشری است و استاندارد دوگانه غرب، جنایت‌‌های این رژیم را تداوم بخشیده است." 
مخالفت آمریکا با قطعنامه روسیه در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای برقراری آتش‌بس در غزه نشان داد، آمریکا حامی جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه است. 
سفر مقام‌های ارشد آمریکا به‌تل‌آویو در بحبوحه عملیات طوفان‌الاقصی و ضربات مقاومت فلسطین به رژیم اسرئیل، بر حملات وحشیانه این رژیم به غزه مُهر تایید زد.     
حمله‌ای که مناطق مسکونی را هدف قرار می‌دهد و در سومین هفته جنگ غزه همچنان زنان، مردان و به‌ویژه کودکان مظلوم فلسطینی شهید و زخمی می‌شوند.
در این میان، حمله به بیمارستان المعمدانی غزه اوج جنایت صهیونیست‌ها را در برابر جهانیان به تصویر کشید؛ جنایتی که صدها شهید و زخمی برجا گذاشت. 
وزیر حقوق بشر یمن در ارائه سند برای اثبات نقش آمریکا در کشتار کودکان و زنان فلسطینی در غزه اظهار کرد:
"سلاحی که برای حمله به بیمارستان المعمدانی غزه استفاده شد، نشان می‌دهد، آمریکایی‌ها پشت‌پرده این حمله هستند."
علاوه بر این، رژیم صهیونیستی، نیروهای امدادی را هنگام فعالیت بشردوستانه در جریان جنگ‌ غزه هدف قرار می‌دهد؛ نیروهایی که با کمترین امکانات، روز و شب برای زنده ماندن مردم فلسطین از جان مایه می‌گذارند.   
«محمد الفقيه»، مدیر برنامه‌های جمعیت هلال احمر یمن در گفت وگو با خبرنگار ایران‌پرس در صنعا گفت:
"فعالیت‌های بشردوستانه برای حفاظت از جان مردم نباید هدف حمله باشد و هرگونه حمله به نیروهای امدادی و پزشکی محکوم است." 
تداوم محاصره غزه و قطع برق و نبود امکانات اولیه زندگی، بُعد دیگری از نقض حقوق‌بشر در غزه است که با استاندارد دوگانه غرب ارتباط معناداری دارد. 
قطع کردن آب و برق غزه و نبود دارو و سرپناه با حقوق‌بشر سازگار نیست. 
قوانین حقوق‌بشری باید حامی بشریت باشد و از کودکان، زنان و افراد بی‌دفاع حمایت کند.   
آنچه در سایه نقض گسترده حقوق‌بشر در غزه اهمیت پیدا می‌کند و تاثیرگذار است، تداوم حرکت‌‌های مردمی در دفاع از مردم مظلوم غزه است.
علاوه بر موج حمایت جهانی مردم کشورهای مختلف اسلامی، اروپایی و آمریکایی از غزه، اقدام‌های عملی خودجوش نیز در واکنش به جنایت صهیونیست‌ها، ضروری به‌نظر می‌رسد.    
اعمال تحریم ضد رژیم صهیونیستی، درخواست برای اخراج دیپلمات‌ها و بستن سفارتخانه‌های این رژیم در کشورهای اسلامی می‌تواند همراهی مردم با فلسطینیان را کامل کند. 
«الحاجی مُعِزو ابراهیم»، معاون امام حماعت اهل‌سنت مسجد نورگاه آکرا، پایتخت غنا در گفت وگو با خبرنگار ایران‌پرس تاکید کرد: 
"تحریم کالاهای آمریکایی و اسرائیلی بهترین راه برای مقابله با رفتار وحشیانه رژیم صهیونیستی با مردم فلسطین در غزه است."