​​​​​​​سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق از تلاش آمریکا برای متشنج کردن مناطق مرزی سوریه و عراق با حمایت از تروریست‌های داعش در این منطقه خبر داد.

به گزارش روز دوشنبه ایران پرس، «محمد محیی»، سخنگوی رسمی گردان‌های حزب الله عراق در گفت وگو با شبکه خبری المیادین افزود، بسیج مردمی عراق (حشد الشعبی) با استقرار نیرو‌ در مرزهای مشترک با سوریه، با هرگونه تحرک تروریست‌های داعش در مناطق مرزی مقابله خواهد کرد.

محیی با بیان اینکه آمریکا خواهان ادامه جنگ‌ در منطقه است، تصریح کرد: گروه‌های مقاومت برای مقابله با تهدیدات ناشی از داعش در مناطق مرزی آمادگی کامل دارند.

سخنگوی رسمی گردان‌های حزب الله عراق همچنین تلاش پارلمان این کشور برای خروج نظامیان آمریکایی از عراق را خواستار شد و گفت: حضور نظامیان آمریکایی در عراق تهدیدی برای امنیت ملی این کشور و امنیت کشور‌های همسایه است.

با وجود مخالفت یکپارچه عراقی‌ها وتصمیم پارلمان عراق مبنی بر خروج نظامیان آمریکایی از عراق، آمریکا از جنگ ضد داعش به عنوان بهانه برای باقیماندن نظامیانش در آن کشور استفاده می کند.

احزاب، شخصیت ها و رسانه های عراقی هم با اشاره به شکست گروه تروریستی داعش و منتفی شدن بهانه حضور نظامیان خارجی تحت پوشش ائتلاف به اصطلاح بین‌المللی ضد داعش در عراق، خروج نظامیان خارجی از جمله نظامیان آمریکایی از کشورشان را خواستار شدند.

بسیج مردمی (الحشد الشعبی) متشکل از گروه‎های مختلف عراقی است که با درخواست آیت الله سیستانی، مرجع عالی‎قدر شیعیان عراق همزمان با سقوط شهر موصل در 10 ژوئن 2014 تشکیل شد.

همکاری مشترک مردم، ارتش و دولت، عامل سرنوشت‌ساز در تضعیف داعش و روند نابودی آن درعراق است. مسوولان عالی‌ رتبه عراقی با نگاه واقع‌بینانه به تاثیرگذار بودن معادله مردم (الحشد الشعبی)، ارتش و دولت، سال‌های 2017 و 2018  را موعد مرگ داعش در عراق اعلام کردند.

138/110

بیشتر بخوانید:

نابودی تروریسم؛ اولویت اصلی دولت جدید عراق/ تحلیل

تشکیل کابینه جدید عراق، پایان بن بست سیاسی/ تحلیل