شهرک نشینان صهیونیست به فلسطینیان در شمال رام الله، مرکز کرانه باختری رود اردن یورش بردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرک‌نشینان صهیونیست عصر چهارشنبه با یورش به روستای «ام صفا» در شمال شهر رام الله، به ساکنان این روستای فلسطینی حمله کردند و دو دستگاه خودرو آنها را آتش زدند.

درهمین حال، نظامیان صهیونیست به روستای «دیر ابومشعل» در غرب رام الله هم یورش بردند و اقدام به ویران کردن خانه‌های سه شهید فلسطینی کردند.

در چند روز گذشته نیز چهار فلسطینی در حمله شهرک نشینان صهیونیست به خانه‌های فلسطینان در شهر الخلیل، جنوب کرانه باختری رود اردن زخمی شدند. 

شهرک نشینان صهیونیست با حمایت نظامیان صهیونیست تقریبا هر روز با حمله به مناطق مختلف فلسطینی، ضمن ضرب و شتم مردم و تخریب اراضی آنها درصدد کوچاندن فلسطینی‌ها به خارج از مناطق فلسطینی و مصادره زمین‌های آنها هستند. 

رژیم صهیونیستی اراضی مصادره شده را برای ساخت مناطق صنعتی، تجاری و یا مسکونی برای شهرک‌نشیان صهیونیست آماده می‌کند. 112/114

بیشتر بخوانید:

حمله صهیونیست‌ها به فلسطینیان در قدس اشغالی

صهیونیست‌ها در مرز سرزمین‌های اشغالی با مصر دیوار می کشند

یورش شهرک نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی